njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. sep. 2011

Boris Tadić: “Ok, poljubiću i Josipovića”. Kabinet predsednika Srbije objavio listu zvaničnika (ne)podobnih za ljubljenje

Dokazali da mogu: Tadić i Josipović posle poljupca

BEOGRAD, 6. septembar 2011, (Njuz) – Nakon što je premijerka Hrvatske Jadranka Kosor poručila kako su izjave predsednika Srbije Borisa Tadića seksističke, jer je rekao kako bi  je poljubio ali ne bi i predsednika Hrvatske Ivu Josipovića, iz kabineta predsednika republike Srbije stiglo je saopštenje u kojem se navode zvaničnici na listi sa oznakama da li su za ljubiti ili ne.

U uvodu saopštenja navodi se kako “Predsednik republike Srbije nije i nikada nije bio seksista. Njegove sklonosti ka ljubljenju bližnjih rukovođene su čisto političkim motivima. Da ubuduće ne bi bilo nikakve zabune, prilažemo spisak aktuelnih političara iz okruženja i Evrope koje bi predsednik Tadić ljubio i spiska onih kojima bi ta čast, ako se prilika ukaže, bila uskraćena”.

Angela Merkel – NE
Sarkozi – NE,
Segolen Rojal (kandidatkinja socijalista za predsednicu Francuske) – HELL YEAH
Ćićolina (iako više nije poslanik u Italijanskom parlamentu) – DA
Berluskoni – NE (uvek koristi jezik)
Dejvid Kameron i Gordon Braun – DA
Toni Bler – veliko NE
Medvedev – DA
Putin – NE (ali samo zato što on ne bi hteo)
Redžep Erdogan – samo bez kamera i svedoka
Edita Tahiri – DA ali samo tehnički
Ban Ki Mun – MOŽDA (ako se utvrdi da UN postoje)
Barak Obama – DA
Hilari Klinton – NE, NE i NE!
Herman van Rompuj – DA
baronica Keti Ešton – NE
Ivo Josipović – Dobro de

Iz kabineta upozoravaju da se ova lista ne smatra konačnom, odnosno da u skladu sa kretanjima u medjunarodnim odnosima i politici, svaka od ovih odluka je podložna promeni. U svojoj reakciji na saopštenje iz kabineta prvog čoveka države, lider naprednjaka Tomislav Nikolić najavio je ovim povodom da će on svoju listu koga bi sve ljubio, ukoliko posle narednih izbora dođe na vlast, dostaviti sutra. Jedino je nagovestio da je na njegovoj listi baronica Keti Ešton mnogo bolje prošla.

Branko Dimitrijević
 1. Miša kaže:

  “Angela Merkel – NE” – nije baš pametno rešenje. Ko neće da se ljubi s Angelom, mora to da uradi sa Vesterveleom :-)

 2. marko kaže:

  “HELL YEAH” hahahaha :)

 3. himalajac kaže:

  mislim, ima mnogo NE…. covece, ti si pretsednik, zrtvuj se malo za drzavu….ko ce ako ne ti

 4. ariela kaže:

  hahahahhaha e jeste blesavi keve mi…ovo za Berluskonija me je do suza nasmejalo…koristi jezik…bozeeeeeeeee…samo da ne pozove Tadica na “vesele veceri”…a ostali sta ako ostali hoce bas da se poljube…I Tadic se namrsi…ugasili smo ga…bolje da ljubi i ko mu se ne ljubi…posle nek ispira usta sodom bikarbonom…

  1. Marko kaže:

   Ispravka: nisu “vesele veceri”, nego “bunga bunga zurke”. :)

 5. perica kaže:

  Stvarno!
  Kako je Velja hteo da se zrtvuje i nagna babu,
  mozes i ti malo…

  1. novosadjanin kaže:

   sadžga :)

 6. gvozden kaže:

  i znalo se sta je protokol…

  http://i36.tinypic.com/wmknbs.jpg

 7. vacaros kaže:

  Sto su mi pionirke lepo napupile

 8. sandinista kaže:

  Eeee moj Borise, svak bi sa Julijom Timošenko ili Selmom Hajek…na muci se poznaju junaci, kako bi se Velja žrtvov'o, momentalno, za Srbiju( da ne pucaju i da mu ne sruše kafanu)! Samo da se ne zainteresuje Vestervele ili Elton Džon…Ciknu Boris kano guja ljuta!

 9. Bogdan kaže:

  A Tomislav Borisa i obrnuto? Ali sa jezikom.

 10. Jordan kaže:

  Nacuo sam nesto, da ce JK u politiku. Kakav je stav zauzeo pretsednik po pitanju ljubljenja sa navedenom? Da li je razmisljao da ovlasti Palmu za njen slucaj?

  1. sandinista kaže:

   Da počne da se bavi politikom nebi bila najgora, nažalost.

  2. zarko stopalic kaže:

   Pa ne moze sve. I da profesor na Univerzitetu (Chumetovom) i da se bavi politikom… Pa jeste ona svestrana (ima je sa svake strane, sto nje, sto silikona), ali ipak nije svemoguca…

 11. snezana kaže:

  hahahah odlican :)

 12. Nina kaže:

  Branko je rasturio, umirem od smeha :-) Meni je ipak Putin – NE (ali samo zato što on ne bi hteo) apsolutni hit!

  1. himalajac kaže:

   mada to za Putina nije korektno. Ako Putin nece, neka ga poljubi, pa neka mu se izvine

   1. Vladimir kaže:

    Mislis IZVINI?

    1. himalajac kaže:

     ok, oprosteno ti je

 13. bajo kaže:

  Medjutim, ono što jos mora da se precizira u saopštenju koje će se, nadam se, što pre dostaviti svim državama čiji su državnici pomenuti, je činjenica da je naš predsednik vanredno negovana ličnost,(naš predsednik koristi najekskluzivnije kremice i pomadice, cak i onaj brijač sa 5 nozića koji piči po licu ko shumaher), te da su svi srećnici koji su imali čast da se sa njim poljube, bili izuzutno zadovoljni mekoćom obraza i vrlo prijatnim, uvek, frešmint zadahom našega presednika. A upućenijim je i poznato da su poneki kod kojih je običaj samo u jedan pa drugi, insistirali da sa predsednikom poljube i tri puta u obraz. Naravno da ovo nije ni malo seksistički,nego prosto naš predsednik na taj način prikazuje nežnost i toplinu našeg naroda. Kao i tradicionalno prijatan zadah naših ljudi. Frešmint zadah srpskog naroda.
  Ja sam naprosto siguran da ćemo tim saopštenjem zasigurno promeniti stavove stranih diplomata po pitanju poljupca sa našim predsednikom, a samim tim i poboljšati uslove u predstojećim razgovorima o statusu Kosova, kao i razgovorima o prikljičenju EU.
  P.S. Naravno ne bi se smeli prejako ponižavati sa onima koji ipak ne budu želeli da se poljube sa našim predsenikom. Predsednik bi svakako trebao da se potrudi da se sa svakim poljubi, ali ako neko bude izričit da neće, predsenik bi tu neprijatnu situaciju izgladio jednim iskrenim izvinjenjem, što će se na kraju opet shvatiti u duhu da smo prijatan i nežan narod.

  autor ovog teksta je profesor sociologije univerziteta u Bajinoj Bašti

  1. ariela kaže:

   U pravu su Bajo ali molim te pogledaj sou Srdjana Dragojevica “dva sata kvalitetnog Tv programa” i ima jedan deo u kome se na vrlo naucni nacin objasnjava zasto je ljubljenje opasnotj. koliko je stetno po zdravlje.. treba znati te cinjenice i oda se argumentovano izvinjavati..

 14. celtic kaže:

  Ko kaže da smo nepismeni? Ovo je prva kissibility studija u svijetu.

 15. allo kaže:

  Zar nam nije lepo Tachi pokazao kako se dobija drzava omlacivanjem Americkih baba (a ko bi zaboario jegovu ”love scene” sa Albrightovom… a Tadich se tu kao nesto snebiva… jadni mi

 16. Marko kaže:

  hhahaha bice Seve ljubomorna

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *