nazad na vrh

Boris Tadić: Poslao sam CV na pet mesta, otkud sam znao da će da me prime na dva

Poštovani nekadašnji podanici, vidim da su mediji proteklih dana dosta pisali o mom zaposlenju na mesto savetnika u Telenoru i poziciji koju sam dobio u savetodavnom odboru Unikredit banke, pa sam odlučio da iznesem istinu i prekinem sve dalje spekulacije.

A, istina je da sam pre skoro mesec dana poslao svoj CV na pet mesta. Da, znam da to nije u redu i da je poštenije slati ih jedan po jedan, ali kako sam već neko vreme bez posla, opredelio sam na potez očajnika i poslao na sve poslove na Infostudu koji su mi delovali primamljivo.

U CV-ju sam napisao da imam iskustva u vođenju državom, da volim timski rad ako sam na čelu tima, kao i da sam nepušač. Na razgovoru za posao u Telenoru su me, nakon što sam prošao prvi krug testova, pitali gde vidim sebe za pet godina, na šta sam im odgovorio “na čelu države“. Osmehnuli su se i rekli da vole ambiciozne ljude, što mislim da je presudilo za moje zaposlenje.

Juče su me pozvali da mi jave da sam ušao u najuži krug za još jedan posao i da treba da idem do kraja nedelje na još jedan intervju. I šta sad ja treba da uradim? Da im se zahvalim i kažem da sam već našao dva posla? Ko u današnje vreme može da priušti sebi taj luksuz i odbije posao koji mu se nudi?

Uostalom, Srbija je već neko vreme imala velikih problema sa brojem nezaposlenih i drago mi je da sam sa svoja dva nova posla, a ako Bog da i trećim, uspeo da malo smanjim ovu ružnu statistiku.

Nema na čemu,

Vaš Boris

 1. Mora neko i da radi

 2. sreca njegova da se trazi “nepušač”, a ne “neblajvač”

 3. “Nema na čemu…”

  Vrh!

 4. psiholog i profi demagog kao savetnik o.O

 5. E sta ti je psiholog…ne treba mu vidovnjak..on sebe vidi za 5 godina na celu drzave a narod u Srbiji da pitas ne zna ni sta ce sutra da doceka a kamoli nesto unapred…

 6. Pa daa ,sto ti nebi lepo preuzeo sve poslove a druge ko jebe …alooo halapljiv si ,znas kad cu vise da te glasam ,ne treba nam takav covek za predsednika drzave

 7. Требао је у пријави да напише и да поседује возачку Б категорију као и да говори енглески језик. Није смешно, данашњи председник неће то моћи да напише кад једном буде конкурисао за Управни одбор Погребног предузећа.

 8. Mogao bi da se zaposli i kao direktor carinarnice u bescarinskoj zoni slobodne trgovine Kine i EU.

 9. Moze da bude predsednik clooney fan club za pet godina

 10. Steta je sto nije svojevremeno prihvatio posao svetionicara na Visu. DS bi sada bila normalna i jaka stranka a ne skup njegovih prijatelja i idola, a ne bi bilo ni istorijskog pomirenja sa SPS-om.
  Ako grobar ima imalo savesti na njegovom zivotopisu u privatnoj crkvi koja upravo nice, moralo bi se oslikati i Botino samozaljubljeno lice.

 11. A meni je virtualno rekao da njegova virtualna mašina virtualno radi za domaćeg dobrotvorca ”Telenor” iz Norveške.

  Nekadašnja ”virtual machine” podržava izraz fajlova u ”class” formatu, što čini višu klasu nezaposlenih stručnjaka u svetu:
  http://java.com/en/download/help/download_options.xml
  Pažnja!
  Always try the offline installer…

 12. Ovaj i dalje podjebava narod.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix