njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

30. nov. 2018

Bot ostavio devojku jer nije umela da pravi sendviče kao njegova stranka

BEOGRAD, 30. novembar 2018, (Njuz) – Nenad Milić, tridesetogodišnji bot iz Beograda, ostavio je devojku posle četiri godine veze jer nije umela da pravi sendviče kao njegova stranka, saznaje Njuz.

Andrijana Kecman, sada već bivša Nenadova devojka, kaže da je vest o raskidu šokirala, iako su joj svi govorili da to može da očekuje jer Nenadovoj stranci nijedna devojka nikada neće biti dovoljno dobra za njenog člana.

– Nenad mi je, kada smo se upoznali, odmah stavio do znanja koliko su mu sendviči važni za normalno funkcionisanje, ali nisam ni slutila da oni mogu da dovedu do prekida veze. Tačno je da mi je on prigovarao da ne umem da ih napravim kao stranka, ali davala sam sve od sebe da mu udovoljim. Međutim, čak i kada sam za sendviče koristila iste sastojke koje je koristila i njegova stranka, on mi je govorio da ipak nisu kao stranački i umeo je zbog toga da se naljuti. Tokom poslednjih šest meseci je počeo da izbegava zajedničke obroke i hrani se uglavnom u stranci – ispričala je Andrijana za Njuz.

– Uvek je bio izuzetno vezan za stranku, ali sam preko toga prelazila, jer je umeo da bude stvarno divan i pažljiv. Kada smo bili sami, ili sa društvom, sve je bilo OK, ali kada bi dolazio iz stranke bio je druga osoba. Najbolja drugarica mi je sto puta rekla da sam luda i da on u svakoj devojci traži stranku, a ja se na to nisam obazirala jer sam mislila da će se to promeniti. Ni sada ne mogu da poverujem da mu stranački sendviči znače više od četiri godine veze i da odrasla osoba, poput njega, nije u stanju da razmišlja svojom glavom – požalila se Andrijana.

Redakcija je zamolila Nenada za komentar, ali je on odbio uz obrazloženje da će svoj komentar ostaviti kada objavimo tekst i dodao da će njegova reakcija zavisti od toga kakav mu sendvič spremimo.

Soko Sokolović

 1. Majoneza jos kaže:

  Ja i dalje čekam svoj sendvič i ovo zbilja nije u redu.
  Lepo smo se dogovorili a vi nikako da me ispoštujete kao klopača sendviča!!!

 2. Srx kaže:

  Niste mi napravili sendvič, ali danas su me moji drugari iz stranke obradovali duplim sledovanjem zbog novonastale situacije, tako da sam sad srećan i raspoložen za komentar. Andrijana je divna devojka, mnogo se trudila oko mene i u našoj vezi, ali nisam više mogao da tolerišem neke ustupke. Oduvek sam maštao o idealnoj devojci sa kojom bih putovao po Srbiji, delio radost svakog zajedničkog mitinga, međusobno lajkovali komentare po portalima i, naravno, uživali u sendvičima. Međutim, ona se u stranku učlanila zbog ljubavi prema meni, a ne prema stranci. Samo vikendima je išla samnom na mitinge, ostalim danima je išla na posao. Jeste da je ona plaćala stan koji smo iznajmili zajedno, ali to je neodrživo. Moraju da se znaju i poštuju prioriteti, a to je stranka. Kada dođem kući na kraju dana, umoran od puta, mahanja zastavicama, aplaudiranja i lajkovanja po portalima, sve što sam želeo je da se opustim uz jedan stranački spremljen sendvič s ljubavlju. Međutim, njen sendvič je običan, nema tog začina stranačke ljubavi. Pokušao sam da se naviknem, ali nisam mogao više da izdržim. Izvini ljubavi! Ako ikada osetiš tu ljubav prema stranci, koju ja imam, možemo ponovo da budemo zajedno.

  Nenad Milić

 3. Čegevara kaže:

  Pa valjda bot ima pametnija posla od toga da drži konferenciju za štampu zbog ucveljene devojke!

 4. voya montoya kaže:

  Seeendvicccii su srce Srbije,srccce Srrrbbije…!!! Ljubav na usta ulazi,je nasa narodska umo-tvorina ( bot, u sleng prevodu…)

 5. Ender kaže:

  SSSS – Samo §endvic Srbina Spasava.

 6. Aleksa kaže:

  Botovi su Skotovi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *