nazad na vrh

Bračni par u spavaćoj sobi otkrio naučnike kako nešto zapisuju

Naučnici su se danima krili u spavaćoj sobi u želji da istraže seksualni život ovog bračnog para

POŽAREVAC, 9. mart 2013, (Njuz) – Bračni par Milena i Dragan Simonović iz Požarevca, nakon što su sinoć legli u krevet, sasvim slučajno su otkrili dva naučnika koji su se krili u njihovoj spavaćoj sobi.

Milena, koja je sa Draganom već deset godina u braku, bila je prilično iznenađena kada je, nakon što je ustala iz kreveta da navuče zavesu, iza nje pronašla čoveka u belom mantilu koji je, kako je rekla, “hladnokrvno zapisivao nešto u svoj notes”.

– Muž je odmah ustao i krenuo da se obračuna sa njim, ali ovaj je uzeo diktafon i samo tiho rekao “Reakcija nakon neuspešnog pokušaja seksa tipična” – prepričava za Njuz događaj od sinoć Milena Simonović.

– Hteli smo da pozovemo policiju, ali on nas je ubedio da za tim nema potrebe jer su on i njegov kolega, koji se krio ispod kreveta, već prijavili našu spavaću sobu kao lokaciju za neko svoje istraživanje. I zaista, pokazali su nam kameru u kupatilu i mikrofon u ladici pokraj bračnog kreveta, tako da smo se malo smirili – rekla je Milena.

Naučnici koji su se predstavili kao stručnjaci sa Instituta za proučavanje seksualnih navika iz Sremske Kamenice, u izjavi za Njuz otkrili su da se u sobi bračnog para Simonović kriju od prošlog petka i da imaju zadatak da detaljno prouče kvalitet seksa supružnika nakon deset godina braka.

– Mnogi žive u zabludi da se ovakva istraživanja rade preko formulara ili anketa, međutim istina je da je za svaki bračni par ili par u vezi predviđen tandem naučnika koji prati svaki njihov potez. Ovaj bračni par nije jedini čiji smo seksualni život proučavali ovih dana. Najduže smo se zadržali kod tinejdžera iz iste ulice, a pre njih smo u susednom dvorištu danonoćno posmatrali odnos dva psa u teranju – rekao za Njuz jedan od dvojice naučnika koji je dodao da “iako je u spavaćoj sobi Simonovića bilo prilično dosadno i da su zbog Draganovog hrkanja pomalo neispavani, to ipak ne može biti lošije od narednog zadatka koji im predstoji – istraživanje seksualnog života penzionera”.

Miroslav Vujović

 1. Seks nakon 10 godina braka?
  Koje bacanje budzetskih para na nesto cega gotovo da nema.

 2. Genijalno! Vujo CARE!!

 3. ‘Hladnokrvno zapisivao nešto u svoj notes.’ Šta je sljedeće, mučko i svirepo objavljivanje rezultata istraživanja!?

 4. Sex posle 10 god. braka? Pa to je ravno incestu, posle toliko godina muz i zena su vec postali svojta, takoreci rod, skoro brat i sestra.

 5. Neka Kamenicani svrate do Kamenicke ulice da u realnim uslovima, sa kamenicankama, provere navike i ponasanje muzeva sa desetogodisnjim supruznickim iskustvom.
  Rezultati bi bili drasticno drugaciji od onih dobijenih u laboratorijskim uslovima, to jest u bracnom krevetu.
  P.S.
  Zanima me da li su naucnici nasli neku korelaciju izmedju odnosa dva psa u teranju i ostalih ispitanika.

 6. Sto si stariji vreme brze prolazi. Pohebes zenu jednom i prodje godina.

 7. Kolike li beneficije ovi imaju. Mislim, treba sve to videti i ostati psihicki zdrav.

 8. O rezultatima istraživanja biće obavešten Anketni odbor Vlade Republike Srbije, nakon čega će Ministarstva zdravlja, socijalne politike, obrazovanja, finansija, a možda i još poneko, predložiti Skupštini na usvajanje zakon o smanjenju broja seksualnih odnosa sa 0,5 na 0,05 na mesečnom nivou. Za sve prekršioce su predviđene rigorozne kazne u vidu redovnih seksualnih odnosa sa supružnikom nakon 35 godina braka.

 9. slobodno zovite policiju, jer takvo istrazivanje je eticki zabranjeno – uvek mora da se trazi dozvola za istrazivanje od bracnog para

  • Takvi neverni Tome kao što su ti su najpogodniji ispitanici, jer i ne pomišljaju da ih neko ispituje, pa ne narušavaju uslove eksperimenta nervozom zbog prisustva istraživača u prostoriji.

   Šta ti misliš odakle svi oni podaci eminentnim naučnicima iz Lepote i Zdravlja i drugih uglednih časopisa?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix