njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. dec. 2019

Branko Stefanović postao pravni savetnik Agencije za borbu protiv korupcije

BEOGRAD, 9. decembar 2019, (Njuz) – Otac ministra Nebojše Stefanovića postao je danas i zvanično pravni savetnik Agencije za borbu protiv korupcije, i tu, kako Njuz saznaje, nema apsolutno nikakvih problema. Da je sve u najboljem redu i u skladu sa zakonom potvrđuje i sama Agencija, koja navodi da su srećni što je Branko Stefanović ovim činom “postao deo i njihove porodice”.

– Gospodin Stefanović se pokazao kao izvanredan nezaposleni i zaposleni u svim firmama u kojima je do sada radio, tako da očekujemo da će i Agencija za borbu protiv korupcije raditi mnogo bolje i da ćemo napredovati kao Krušik i Telekom, kaže se u saopštenju ove državne Agencije.

Gospodin Branko Stefanović kaže da mu je drago da se sve odvija po zakonu jer bi u suprotnom “baš dosta ljudi završilo u zatvoru”:

– Bitno je da se držimo slova zakona, naročito zato što sam ja pravnik. Javnost mora da zna da se najviši činioci vlasti ponašaju odgovorno i da daju primer ostalima. U suprotnom bi celo društvo postepeno gubilo poverenje u institucije, dok ne popucaju svi šavovi koji to društvo čine civilizovanim, i na kraju sklizne u totalnu anarhiju gde ništa više nije važno i gde svako može da radi šta god hoće u cilju ličnog bogaćenja, zaključio je novi pravni savetnik Agencije za borbu protiv korupcije.

Stručnjaci se slažu da je pametno što se nezavisno telo ponaša u skladu sa principom da “prijatelje treba držati blizu a rodbinu još bliže”.

Viktor Marković

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Prema uslovima konkursa, morao je imati višegodišnje iskustvo u sličnim poslovima, a on u firmi, gde je bio pravni savetnik predhodih godina, nije radio?! Tako da mi nije jasno kako ga je, jedna ovakva institucija od renomea, ipak primila u stalni radni odnos?!
    (Ipak mislim da Aleksandra Obradovića treba osloboditi)

  2. Siške iz budžet kaže:

    Smiješno, žalosno tužno ministar je u sukobu interesa očigledno….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *