njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. jan. 2020

Branko Stefanović pripremio specijalnu kolekciju granata u bojama američke i iranske zastave

BEOGRAD, 8. januar 2020, (Njuz) – Branko Stefanović i kompanija GIM, u kojoj radi kao savetnik, pripremili su specijalnu prazničnu kolekciju granata u bojama amaričke i iranske zastave.

U GIM-u nisu zvanično hteli da komentarišu novu kolekciju za predstojeću sezonu, ali nezvanično saznajemo da je sve već spremno.

– Najnovija trendi kolekcija je spremna za lansiranje, i to bukvalno. Na ideju da uradimo seriju raketa prilagođenih aktuelnim svetskim trendovima došao je upravo gospodin Branko Stefanović i još jednom pokazao da je pravi vizionar u ovoj oblasti. Prva količina je već rasprodata, a rakete 24 sata dnevno proizvode dobri, vredni ljudi iz “Krušika” – navodi sagovornik Njuza.

Prema njegovim rečima, nove narudžbine pristižu iz sata u sat.

– Ispostavilo se da je ovakva vrsta raketa koje su na neki način personalizovane za određenu državu pun pogodak, ako me razumete. Nisu mnogo skuplje od običnih raketa, a zanimljivije su od njih. Svako bi radije voleo da ga pogodi nešto šareno što eksplodira nego nešto monotono, jednobojno. Sa druge strane, kod onoga ko ispaljuje raketu, zastava budi osećaj patriotizma, koji je poslednjih godina pomalo zaboravljen. Ratovi su postali nekako previše sterilni, izgubili su dušu – kaže izvor Njuza.

Prema njegovim rečima, Branko Stefanović ni posle ovog uspeha ne miruje, već je već osmislio i neke nove ideje. Tako su, na primer, u planu rakete sa različitim porukama, ali i one oslikane umetničkim radovima neafirmisanih umetnika i dizajnera.

Nenad Milosavljević

  1. Mlađoni kaže:

    Ovo ispade da je on neki genijalni trgovac oružjem, a ne lik koji je hapio od svoje države pare, tj. otkupio od države po nižoj cijeni a prodo po normalnoj.

  2. voya montoya kaže:

    Hoce li rakete imati potpise , parafe ministra vojnog Vulina Jovanjickog , ili Vojvode batajnickog…?? Mozda i kletve Verice od Radete…?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *