njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. jul. 2012

Brat od ujakovog pašenoga Rikija Martina u Beogradu početkom nedelje

Hil (drugi s leva) tokom jednog od nastupa

BEOGRAD, 22. jul 2012, (Njuz) – Džeremi Hil, perkusionista i brat od ujakovog pašenoga Rikija Martina, verovatno će tokom sledeće nedelje doći u privatnu posetu Beogradu, ekskluzivno saznaje Njuz.

Hil dolazi na poziv Marijane Berić, dvadesetdvogodišnje studentkinje iz Beograda, koju je upoznao na prekookeanskom brodu, na kome su zajedno radili tokom prethodnih šest meseci.

– Marijana je sjajna i izuzetno zabavna devojka – izjavio je Hil – Imali smo zaista puno vremena da se upoznamo i združimo, i kada sam joj rekao da mi je Riki Martin rođak, kada sam joj objasnio o kakvom srodstvu je reč, ona mi je rekla da je to brat od ujakovog pašenoga. Oduševila se zbog tog saznanja i rekla mi je da moram da dođem u Beograd jer mnogo njenih drugara, a i generalno Srba naprosto obožavaju Rikija – dodao je perkusionista.

Hil je rekao da njegova poseta možda neće u potpunosti biti privatnog karaktera. On je već uveliko u pregovorima sa trojicom uličnih svirača iz Beograda koje mu je Marijana predložila za prijatelje na Fejbuku, i postoji velika mogućnost da će zajedno nastupiti ispred fontane u centru grada, što se nada da će većina srpskih medija ispratiti zbog njegovih rodbinskih veza sa svetskom zvezdom.

Goran Mirković

 1. Bgd_ kaže:

  Culi smo da ce i predsednik, magistar u najavi, Toma da ga primi na kanabet…

 2. stroks kaže:

  Macka Hil-ove strine po ocu, je danas jela maciju hranu, a to je jela i juce. Da se vest upotpuni.

 3. Ikebana kaže:

  Super!
  Jedino što ga je mala slagala za obožavanje… :D

 4. E-me kaže:

  U nastupu ce ih pratiti guslar koji je Elvisove strine Helen, njene prija Ann, deverushin pastorak

 5. Ђеки kaže:

  Да, типична прича из наших новина… Још само да га прозову “српски зет”, и прича је класична. Онда следи чланак “Хилу се допада Београд”. Па онда следи давање надимака, рецимо “Џери”. Или “Ђери” (или “Ђеки” :)) да се читаоцима приближи далеки странац. А можда и да му се посрби име – нпр. “Јеремија”… Па онда многобројни други чланци у истом духу, следећим редом “Јеремији се допали ћевапи”. “Џери прославио рођендан Рикија Мартија на Скадарлији”, “Српски зет Хил посетио Гучу и веселио се уз трубаче”, “Јеремија посетио село Маријанине бабе, Вучје”, “Јеремија се вратио у Лондон, али не може без хлеба ‘Жито Стиг’ и киселе чорбице”, “Џереми Хил: ‘Маријана је дивна жена и пажљива жена'”…

 6. Tesha kaže:

  Smorili ste sa ovim tekstovima tipa: taj rodjak, od tog rodjaka od poznate licnosti!

  1. landarina kaže:

   Pa ti idi na neki drugi NJuz bre! Ovo je čist pogodak “u sridu” :D i odličan je članak.

  2. epp kaže:

   Recimo da je stvarno došao neki latino šalabajzer koji lupka u bongose i ima veze sa nekom svetskom zvezdom. Mislis da ne bi se pojavio članak tipa “Srpske devojke su najlepše na svetu, a ćevapi su božanstveni”?

 7. Raynolds kaže:

  Sto? Da nisi i ti kojim slucajem neko tamo Rikijevo sedmo koleno? o.O

 8. Miki kaže:

  Pitanje je da li će zaista doći ako u međuvremenu sazna da Marijana ipak nije nikakav rod sa Ekstra Nenom.

 9. celtic kaže:

  Bravo za pravilno pozicioniran retrovizor na busu u pozadini!!!!

 10. Bane kaže:

  Molim devojke da PRE sledećih predsedničkih izbora dovedu ovde Nika Slotera (ili neki bliži rod), da se ne zajebavamo onoliko.

 11. sanak kaže:

  Mislim da Riki Martin nije član stranaka na vlasti (ovo zbog departizacije), pa, možda ne bi bilo loše da pomenuti mu rodjak bude ministar kulture.A? Može?

 12. e... kaže:

  ej riki martine dobices batine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *