Sin oca sestara Dabović želi da ga ne pamte samo po tome što je brat sestara Dabović
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

19. sep. 2016

Brat sestara Dabović menja ime u sin oca sestara Dabović

BEOGRAD, 19. septembar 2016, (Njuz)  – Milan Dabović, rođeni brat sestara Dabović, odlučio je da promeni ime u sin oca sestara Dabović.

Kako Njuz saznaje od izvora bliskog Daboviću on se na ovaj korak odlučio jer smatra da će mu to pomoći da ga ljudi više ne prepoznaju samo kao brata sestara Dabović.

– On želi da izađe iz anonimnosti i iz senke poznatih sestara jer ga već dugo opterećuje to što ga svi vide samo kao njihovog brata. Čak i sada, kada je uhapšen, u svim vestima se piše o njemu kao o bratu sestara Dabović, nigde se ne pominje kako se zove. Promenom imena konačno će postati prepoznatljiv u medijima – navodi izvor.

– Prilikom izbora imena posavetovao se i sa novinarima koji su mu rekli da je sin oca sestara Dabović najbolje rešenje jer ako bi promenio ime u bivši dečko ili najbolji drug neke poznate ličnosti ispalo bi kao da samo želi da se probije zahvaljujući tuđem radu i kao da je osoba bez identiteta – napomenuo je izvor blizak sinu oca sestara Dabović.

Kako Njuz nezvanično saznaje i sestre Dabović ozbiljno razmišljaju o tome da promene svoja imena u ćerke oca brata sestara Dabović jer smatraju da im to može pomoći da napreduju u karijeri.

Soko Sokolović

  1. Ja sam kaže:

    Ovako je to bilo:
    Buduca bivca devojka bivseg gradonacelnika beograda, kojoj se sestra zove isto kao i njegova bivsa zena, dobile su od bivseg radikala po cetrdesetak hiljada evra-bivsih 80 000 maraka, kao nagradu za ranije pobede na protekloj olimpijadi, pa posto para nema andrein brat naredio buducem gradonacelniku beograda da prkupi stotinjak kila ulicne droge i da svakom osvajacu medalje podeli po kilo, dva, a posto sestre, zbog sminkanja, nisu imale vremena onda su dale bati kesice da ih odnese kod tetke s'one strane brankovog mosta, bivseg mosta bratstva i jedinstva, gde ga je greskom presreo bivsi kupac doktorata…a tetka i dalje ceka.

  2. Zoin Mihailo kaže:

    Policija ima razumevanja kada neko nabavlja drugu za porodicu i širu i dalju familiju. Tako su Milanu poklonili 3 kg kokaina da bliža i dalja rodbina ne bi bile uskraćene za drogu. Ipak je porodica ćelija svakog društva i ne sme da oskudeva, ako ne mora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *