nazad na vrh

Bregović uspeo da nagovori Tifu i Alena da se za novac biju po celoj bivšoj Jugoslaviji

Brega je obojici rekao da je onaj drugi dobio veći honorar za tuču kako bi održao postojeću tenziju

BEOGRAD, 4. januar 2018, (Njuz) – Poznati muzičar Goran Bregović najavio je danas da će tokom 2018. godine širom bivše Jugoslavije biti organizovane tuče pevača Bijelog dugmeta, Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife.

Popularni Brega kaže da je tuča pevača posle nastupa u Budvi došla u pravo vreme jer već dugo razmišlja o tome da fanovima Bijelog dugmeta ponudi nešto novo.

– Prvo sam imao ideju da snimimo neke nove pesme, ali teško da bi one privukle ljude kao što može da ih privuče njihova tuča. Odmah posle nastupa u Budvi razgovarao sam sa Alenom i Tifom, objasnio sam im da je njihov sukob izazvao veliku pažnju javnosti i predložio sam da se sledeći put biju pred publikom pošto ima ljudi koji bi platili da vide kako neko od njih dvojice dobija batine. Morao sam brzo da reagujem jer sam se plašio da bi mogli da se pomire što bi ozbiljno ugrozilo ovaj projekat – ispričao je Brega.

– Oni su se u početku nećkali, ali kada sam im objasnio da sa ovim nastupom možemo da obiđemo celu bivšu Jugoslaviju pristali su. Obojici sam rekao da je onaj drugi dobio veći honorar za tuču kako bih održao postojeću tenziju. Turneju smo nazvali “Sanjao sam noćas da te lemam” i čim se Tifa i Alen oporave od povreda zadobijenih u Budvi krećemo sa prvom tučom – reao je Bregović.

On je dodao i da mu je palo na pamet da, za par godina kada interesovanje publike splasne, organizuje oproštajnu tuču Alena i Tife.

-Bilo bi zaista lepo i kada bi nam se Bebek priključio. Trenutno nije zainteresovan, ali ako neko želi da mi plati ja sam spreman da ga bijem sve dok ne pristine – istakao je Brega.

Soko Sokolović

  1. Pa Brega samo primenjuje recept najbolje predsednice sa ovih terena – Kolinde Vučić Izetbegović : Čim ekonomija i socijala krenu loše – potegni tuču veterana!

  2. El to oni piju drogu?

  3. A mozda su trebali da budu u Tunisu!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix