njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. feb. 2022

Brnabić: Ponoš istopio Vučićeve fotografije iz 63. padobranske

BEOGRAD, 14. februar, 2022, (Njuz) – Premijerka Srbije Ana Brnabić saopštila je danas da je predsednički kandidat Zdravko Ponoš svojevremeno topio Vučićeve fotografije iz vremena dok je predsednik bio pripadnik 63. padobranske jedinice.

Brnabić je novinarima rekla da je Ponoš to radio dok je bio na poziciji načelnika generalštaba Vojske Srbije sa ciljem da ukloni sve dokaze o tome da je predsednik svojevremeno služio vojni rok u elitnoj jedinici jer je na taj način želeo da oslabi našu vojsku.

– Ponoš je to radio pod uticajem Zapada jer je znao da će, ukoliko nestanu dokazi da je predsednik bio pripadnik 63. padobranske, to u velikoj meri oslabiti snagu i ugled naše vojske. On je, dok je bio načelnik generalštaba, izdao naređenje da se u železari istopi više stotina fotografija na kojima je predsednik Vučić u uniformi te jedinice jer je želeo da Vučića predstavi kao osobu koja je izbegavala vojsku i nije bila sposobna za 63. padobransku – objasnila je Brnabić.

– Dokazi za ovo se mogu pronaći u brojnim depešana Vikiliksa. On je te fotografije topio u interesu NATO, stranih službi i ambasada, to je činjenica, ali se nije zaustavio samo na predsednikovim vojničkim fotografijama veće je naredio i da se istope i fotografije na kojima se vidi kolika je bila prosečna plata u Srbiji u vreme dok je on bio načelnik generalštaba, kao i fotografije koje pokazuju koliko smo tada imali fabrika, koliko kilometara auto–puta i kolike su bile penzije – istakla je predsednica Vlade u razgovoru za Njuz.

Ona je tom prilikom dodala i da će Zdravko Ponoš, kada sazna za ovaj tekst, sigurno pokušati da ga istopi.

Nenad Milosavljević

 1. Nema jedne reči za bravo kaže:

  Kažu da je AV avanturista u vojsci, mada kažu svedoci da je koristio umesto VEPA.

 2. Баш Рђа kaže:

  Тако су нашег храброг јунака ацу Србина нападали и да се у сред рата уселио у стан од 117 м2, док су тамо неке незналице, ленштине и кукавице ратовале на Косову. Он, због своје сад већ пословичне скромности не жели да се прича о томе, а у ствари тај станчић је скромна награда јер је он, нико други, оборио Ф-117! Он, какав је скроман, гађао је Ф-15, таман да буде за гарсоњерицу, ал јееееби га, наиђе овај невидљиви, и ајд сад ти прекрши правило службе па узми мањи стан. Добро да није забасао неки Боинг 747, јел знаш ти бре пошто је грејање за ту квадратуру? И нико да се сети да му нека дрва дотера, а има, ево сад посекоше шуму у Горњим Недељицама, јел оћете да нам се смрзне председник, јел то оћете?

 3. Боба_БГД kaže:

  А Вулинове фотогрфије из војске, зна ли се нешто?

 4. Svetlana kaže:

  Svaka čast za ovaj izuzetno duhovit tekst! Treba doći na ideju o topljenju fotografija u železari.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *