Mali najavio dolazak 90 000 bugarskih turista koji će pohrliti u Beograd da vide čiste kolovoze
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

12. jan. 2017

Bugarski grafolog utvrdio da su sve ulice u Beogradu očišćene od snega

BEOGRAD/SOFIJA, 12. januar 2017, (Njuz) – Na lični zahtev Siniše Malog, ugledni bugarski grafolog je analizirao stanje na beogradskim ulicama i utvrdio da je grad potpuno očišćen od snega. Ovim gestom, gradonačelnik Beograda je želeo da jasno stavi do znanja da neće trpeti kritike neutemeljene u realnosti.

– Danima smo zatrpani optužbama da komunalne službe ne rade svoj posao na pravi način i da se Beograd nalazi pred kolapsom – objašnjava dr Siniša Mali – Nije mi preostalo ništa drugo sem da angažujem stručnjaka koji će nepristrasno proceniti realno stanje u gradu. Grafolozi iz Bugarske su poznati po svojoj stručnosti, objektivnosti, a uopšte nisu skupi. Stručnjak koga sam angažovao je dao svoj sud i, na najbolji način, zapušio usta svima koji kritikuju iz toplih fotelja – rekao je gradonačenik Beograda i najavio dolazak 90 000 bugarskih turista koji će pohrliti u naš glavni grad kako bi videli čiste kolovoze.

Bugarski grafolog koji je radio procenu stanja na gradskim ulicama kaže da se rado odazvao gradonačelnikovom pozivu i da je i sam iznenađen koliko je grad dobro očišćen.

– Odmah po pozivu vašeg gradonačelnika sam uradio sveobuhvatnu analizu, lično obišao beogradske ulice i nedvosmisleno utvrdio da su savršeno čiste. Saobraćaj se normalno odvija, a sve komunalne službe perfektno odrađuju svoj posao, izjavio je on, uz izvinjenje, što mora da žuri jer su mu čizme propustile vodu, pa mora da ide iz grada kako bi se osušio.

Bojan Savić

 1. Zoin Mihailo kaže:

  Sve tri ulice u kojima je bio Mali su očišćene od snega.
  Zbog obaveza ostale ulice će obići na proleće.

 2. Ja sam kaže:

  Danas ogrejalo sunasce, temperatura oko nule, pa beogradski dzivdzani i golubovi pohrlili na barice da se otopljenog snega napiju. Ali, avaj…voda slana ko Crno more bugarsko.
  P.S.
  A sta je ono belo po trotoarima, ispod nogu ova dva gologlava, ala vucic, momcica?
  Jal’ je sneg
  Jal’ su labudovi?

 3. Miki kaže:

  Ništa ja ne verujem tom Bugarinu. Mora i FON da formira jednu komisiju koja će to da potvrdi.

 4. voya montoya kaže:

  Strucnost, pre svega…!!! Od ponedeljka,ulice ce biti nacisto,ciste na crno…!! Zavisno od brojanja glasova,koji grizu jace od soli i kalcita…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *