Za prvenstvo koje će Srbija moooožda organizovati traži se karta više
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

06. nov. 2018

Bugarski navijači kupili sve karte za Svetsko prvenstvo u Srbiji

BEOGRAD/SOFIJA, 6. novembar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da su bugarski navijači kupili sve karte za utakmice koje će se igrati u Srbiji, ukoliko dobije organizaciju Svetskog prvenstva 2030.godine.

Vučić je istakao da je potez ljubitelja fudbala iz Bugarske pokazao opravdanost ideje o kandidaturi za Mundijal.

– Mnogi stručnjaci su se smejali kada sam rekao da će se Srbija, zajedno sa Rumunijom, Bugarskom i Grčkom kandidovati za domaćina Svetskog prvenstva i ispostavilo se da, kao i uvek, nisu bili u pravu. Mi smo za samo par dana uspeli da prodamo sve karte što je najbolji dokaz da smo sposobni da organizujemo jedan tako veliki događaj. Interesovanje je toliko da razmišljamo da predložimo FIFA da se poveća broj utakmica na Mundijalu kako bismo svim zainteresovanim navijačima iz bugarske izašli u susret – istakao je Vučić.

– Tačno je da nemamo nijedan stadion koji ispunjava uslove za odigravanje utakmica, ali ova prodaja karata će sigurno biti dodatni podsticaj da te stadione izgradimo, jer kao što vidite, oni mogu samo da nam donesu benefit. Bugari su poznati kao velike trošadžije i već sada, prema nekim prognozama, možemo da očekujemo da će oni tokom Svetskog prvenstva trošiti najmanje duplo više od uobičajenih 300 evra dnevno, što će biti značajna ekonmska injekcija za našu državu – objasnio je predsednik.

On je dodao da ga je čak i bugarski premijer zvao zbog karata.

– Jutros me je pitao da li je možda ostala još neka karta i predložio mi je da bugarska reprezentacija svoje utakmice igra u Srbiji jer će svi njeni navijači ionako biti kod nas tokom Mundijala – izjavio je predsednik Vučić.

Soko Sokolović

  1. voya montoya kaže:

    Mamu im tapkarosku…!! Mogao je AV ovo da spreci,izdavanjem vaucera za SP…Valjda ce MUP ovo evidentirati u tzv.Belu knjigu-Crne Srbije…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *