Goncić je trikove i iluzionizam usavršio u seriji "Srećni ljudi"
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

27. mar. 2016

Bule Goncić pokazao Vučiću trik kako da osvoji 100 odsto glasova na izborima

BEOGRAD, 27. 3. 2016, (Njuz) – Svetislav Bule Goncić pokazao je premijeru Srbije Aleksandru Vučiću specijalan mađioničarski trik koji će mu omogućiti da na predstojećim izborima osvoji svih 100 odsto glasova.

Goncić, kojeg je Srpska napredna stranka angažovala za potrebe promotivnog predizbornog spota, odlučio je da premijeru pokaže nekoliko modifikovanih trikova koje je kao Čarli izvodio u seriji “Srećni ljudi”.

– U legendarnoj seriji “Srećni ljudi” iza uveta ostalih aktera izvlačio sam po sto maraka, a sada sam pokazao prvom čoveku SNS-a i premijeru Aleksandru Vučiću kako da iz biračkih kutija izvuče 100 odsto glasova. Siguran sam da trik neće omanuti. Znam to jer sam premijeru gledao i budućnost u auri i tamo lepo piše da je apsolutna pobeda zagarantovana – objašnjava Goncić.

Prema njegovim rečima, saradnja je počela tako što ga je premijer kontaktirao i pitao šta znači kada sanja Švarcenegera.

– Rekao sam mu da to znači da je željan promena. Muka mu je od svih tih lica kojima je okružen, on bi hteo da se pojavi neko neobičan, neko koga on uopšte ne očekuje. To se poklapa sa njegovim željama da u Vladu Srbije dovede nova lica – rekao je Goncić, a potom pucnuo prstima na šta su se pred očima reportera Njuza stvorili Desimir Desko Stanojević i pas Sima u nedeljnoj jutarnjoj šetnji.

Nenad Milosavljević

 1. Sp kaže:

  Vučića i Goncića su držali u istom buretu kada se delila harizma. A uz malo sreće, Vučića ćemo u budućnosti gledati samo u dokumentarcima o katastrofalnoj prošlosti Srbije.

 2. Ja sam kaže:

  Kakav je aca ce i počivše Čkalju i Miju da reangažuje.
  Achajmer generacija vučićevih sigurnih birača ce i to da proguta.
  A sto se buleta tiče, postao je jedan običan Svetislav.Pokoj duši svim njegovim ulogama

  1. Ja sam kaže:

   Ima dve vrste glumaca.
   Jednih, koji nikada ne umiru i onih drugih, kojima se to desi za života.
   Obe vrste se mogu videti na fotografiji.

  2. Рубљов kaže:

   И да га је Лаушевић мало више млатио у “Октоберфесту ” опет би исто било – нишчи светислав једино може да стане у туђу реплику – ” Ако баба буде плакала, дај јој кекса “, бити кекс за прћаву бабу – шећерна водица од живота…Е мој ” петит беуре ” гонцићу…

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Kada se pile zamrsi u kucine, svaka pomoc je dobrodosla!

 4. voya montoya kaže:

  Više glumaca nego aviona…Kud će flota dva skota…?

 5. Zoin Mihailo kaže:

  Komentar u 6 reči:

  Ko se krije iza bezlika Goncića?

 6. vitez kaže:

  Vučiću uopšte ne trebaju glumci, glumi Vule za sve birače.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *