njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

03. apr. 2013

Carinik se predao tek kad mu je policija ponudila 10 evra

Carinik je bio spreman na saradnju tek nakon što mu je policija ponudila novac

BEOGRAD, 3. april 2013, (Njuz) – Policija je danas uhapsila 14 carinika i špeditera osumnjičenih da su oštetili državu, a najveći otpor hapšenju pružio je carinik B.S. koji se zatvorio u svoju kućicu i odbijao hapšenje sve dok mu dosetljivi policajci nisu ponudili deset evra u zamenu za predaju.

Posle kratkog razmišljanja B.S. je prokomentarisao da je to malo ali da će im ovaj put progledati kroz prste i uzeti ponuđeni novac nakon čega se mirno predao.

– Po dobijanju naloga od tužilaštva odmah smo krenuli sa hapšenjima. Problem je nastao kada se B.S. zatvorio u svoju kućicu, zabarikadirao se i odbijao da se preda. Nasilan upad u nju mogao je dovesti do neželjenih posledica pa smo pristupili pregovorima – uzbuđeno priča Radovan Višković policajac koji je učestvovao u hapšenju.

Pregovori koji su potom usledili su prilično potrajali i nisu davali rezultate sve dok neko od prisutnih policajaca nije predložio da se cariniku ponudi neki novac.

– Pregovori oko cifre su potrajali ali odmah se videlo da je carinik spreman na saradnju – kaže Višković -Kada je B.S. na kraju pristao na deset evra prišao sam kućici i pružio mu novac. On je tražio da ga pružim tako da niko ne vidi, a zatim mirno izašao pa smo mogli da pristupimo hapšenju.

Kako saznaje Njuz, B.S. je na saslušanju negirao da je ikad u životu primio mito, ali je dodao da je uz razumnu cifru svaki dogovor moguć.

Bojan Savić

INSPIRACIJA: Uhapšeno 14 carinika i špeditera

 1. scoby kaže:

  Što ti je uslovni refleks!!!

 2. Jan kaže:

  Kada je carinik B.S. nedavno slavio rođendan , njegove kolege su želeli da mu nešto poklone . iPhone,kaže prvi – malo je to kažu ostalih 12 carinika , BMW,kaže drugi – malo je to kažu ostalih 12 , a da ga ostavimo da radi jednu smenu na carini sam , kaže treći – to je već mnogo , slože se ostali .

 3. aleksandar kaže:

  nego, jel on vratio te pare sto ni sad nije uzo?

 4. Miloje kaže:

  ..a posle ga sudija otpustio sa pet evra u džepu.

 5. Ja sam kaže:

  Саопштење Синдиката цариника ,,ЕУ” ( ‘Ебем ти Улазак):

  Наш члан, неуки Б.С., окаљао је углед часне нам професије тиме што је срозао преговарачку цену са 100 на 10 евра. Види се да је занат пек'о на наплатним рампама.
  П.С.
  Распадом Југославије порастао је број запослених цариника.
  Највећу експанзију ова привредна делатност остварила је у Србији.
  У наредних пет година планира се отваранје нових погонских центара у Новом Пазару, Новом Саду, Новом Београду и Новом Фијату.
  Највећу претњу овој уносној увозно -извозној делатности представља улазак Србије у ЕУ-Европу без граница, што се очекује крајем текућег века.

 6. Milos kaže:

  Dodje pandur sa posla i posumnja da je njegova zena sakrila ljubavnika u kuci.
  Pretrazi on celu kucu i na kraju pogleda ispod kreveta, kad tamo, go muskarac lezi sakriven i nudi mu 20 evra.
  Pandur uzme 20 evra i kaze zeni: “Izgleda da nije ni ovde”.

 7. Mat kaže:

  Hehe, strasno ali moglo bi biti istinito…

 8. Tagore kaže:

  Ma hajde!
  Pa naši carinari, (i naši graničari), će uvek uspešno braniti američku vojnu bazu na jugu Srbije za slučaj nekontrolisanog udara uspešnih ekonomskih proizvoda i pirinča iz Severne Koreje na tržištu (zelene pijaci) konzerva i svinjskih pašteta naše svetle Srbije.

  Carinari, braćo, kao i svi pripadnici naše civilizovane državne zaštite, ja samo u vas verujem i podržavam vas u borbi protiv korupcije i protiv kriminala!

 9. Hase kaže:

  Mrzim ljude koji uzimaju drogu , pogotovo carinike ! :P

 10. e... kaže:

  mudri policajci . to je oksimoron

  1. aleksandar kaže:

   dobro primeceno, a sama rec “policajac” je moron

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *