Vedranu je osvajanje besplatnog piva bio jedan od najsrećnijih trenutaka u životu
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

03. jul. 2017

Častio celu kafanu jer je osvojio besplatno pivo

ŠABAC, 3. jul 2017, (Njuz) – Vedran Lazović iz Šapca častio je sinoć celu kafanu kada je saznao da je osvojio jedno besplatno pivo. Prema rečima očevidaca, veče u kafani je bilo dosta mirno, ljudi su sedeli za stolovima i tiho pričali, kada je Vedran skočio sa stolice i počeo da viče.

– Nikome nije bilo jasno šta se tačno dogodilo. Skakao, držao je nešto u ruci i vikeo “dobitaaak!” i “piivooo!!!”. Nekako smo uspeli da ga smirimo i tada smo videli da u ruci drži čep Jelen piva na čijoj poleđini piše da je osvojio jedno besplatno pivo – kaže jedan od očevidaca i dodaje da je Vedran momentalno častio celu kafanu.

– Mislim da je platio preko 30 pića. Insistirao je da pogleda svaki čep, nadajući se da će možda osvojiti i gajbu piva. Rekao je da bi u tom slučaju častio ceo grad, ali to se, nažalost, nije desilo – dodaje naš sagovornik.

Pronašli smo Vedrana koji je rekao da se još uvek oporavlja od sinoćneg izlaska. On kaže da je osvajanje besplatnog piva bio jedan od najsrećnijih trenutaka u njegovom životu.

– Često sam igrao igre na sreću, od lotoa do sportske kladionice, ali nikada ništa nisam osvojio. Pitao sam se kakav je osećaj kada u nekoj nagradnoj igri nešto dobiješ i konačno sam sinoć to doživeo. Sada kad malo bolje razmislim, možda nisam fer postupio prema ljudima u kafani, trebalo je da im platim večeru – kaže Vedran i dodaje da planira da tokom trajanja ove nagradne igre uzme odmor i da se u potpunosti posveti okretanju čepova.

Marko Dražić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Tako je i gospodar potrošio sve iz budžeta kad je ,,dobio” plate i penzije!

  2. voya montoya kaže:

    Isto ovo desilo se i u kafani na drugoj strani grada,samo je cep bio proizvodjaca domaceg,u stranom vlasnistvu…LAV…Sretni Lav je za razliku od aktera ovog texta,upivcio cep u obliznjoj STR,100 % u domacem vlasnistvu,…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *