nazad na vrh

Častio celu kafanu jer je osvojio besplatno pivo

Vedranu je osvajanje besplatnog piva bio jedan od najsrećnijih trenutaka u životu

ŠABAC, 3. jul 2017, (Njuz) – Vedran Lazović iz Šapca častio je sinoć celu kafanu kada je saznao da je osvojio jedno besplatno pivo. Prema rečima očevidaca, veče u kafani je bilo dosta mirno, ljudi su sedeli za stolovima i tiho pričali, kada je Vedran skočio sa stolice i počeo da viče.

– Nikome nije bilo jasno šta se tačno dogodilo. Skakao, držao je nešto u ruci i vikeo “dobitaaak!” i “piivooo!!!”. Nekako smo uspeli da ga smirimo i tada smo videli da u ruci drži čep Jelen piva na čijoj poleđini piše da je osvojio jedno besplatno pivo – kaže jedan od očevidaca i dodaje da je Vedran momentalno častio celu kafanu.

– Mislim da je platio preko 30 pića. Insistirao je da pogleda svaki čep, nadajući se da će možda osvojiti i gajbu piva. Rekao je da bi u tom slučaju častio ceo grad, ali to se, nažalost, nije desilo – dodaje naš sagovornik.

Pronašli smo Vedrana koji je rekao da se još uvek oporavlja od sinoćneg izlaska. On kaže da je osvajanje besplatnog piva bio jedan od najsrećnijih trenutaka u njegovom životu.

– Često sam igrao igre na sreću, od lotoa do sportske kladionice, ali nikada ništa nisam osvojio. Pitao sam se kakav je osećaj kada u nekoj nagradnoj igri nešto dobiješ i konačno sam sinoć to doživeo. Sada kad malo bolje razmislim, možda nisam fer postupio prema ljudima u kafani, trebalo je da im platim večeru – kaže Vedran i dodaje da planira da tokom trajanja ove nagradne igre uzme odmor i da se u potpunosti posveti okretanju čepova.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Tako je i gospodar potrošio sve iz budžeta kad je ,,dobio” plate i penzije!

  2. Isto ovo desilo se i u kafani na drugoj strani grada,samo je cep bio proizvodjaca domaceg,u stranom vlasnistvu…LAV…Sretni Lav je za razliku od aktera ovog texta,upivcio cep u obliznjoj STR,100 % u domacem vlasnistvu,…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix