njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. feb. 2012

Ceca odlučila da prvi dan slobode provede kod kuće

Ceca želi da prvi dan slobode iskoristi da na miru razmisli o daljim planovima

BEOGRAD, 22. februar 2012, (Njuz) – Najpoznatija srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je jutros odležala osmomesečnu kaznu zbog nezakonitog posedovanja oružja i prodaje igrača Obilića, saopštila je da planira da prvo veče na slobodi provede kod kuće.

Ovom izjavom Ceca je poremetila planove brojnih obožalaca koji su najavili da će poznatu pevačicu dočekati ispred njene kuće, u nameri da do duboko u noć slave sa Cecom njenu slobodu.

– Želela bih da malo budem sama sa sobom i konsolidujem misli – izjavila je Ceca Ražnatović – Odsluženje kazne navede čoveka na brojna razmišljanja i zato mi je potrebno da budem malo sama u svom domu gde ću, na miru, moći da porazmislim šta dalje želim da radim u životu. Nadam se da će svi moji fanovi imati razumevanja što želim da prvo veče provedem tamo gde sam najopuštenija.

Ona kaže da će, ukoliko bude procenila da je spremna, izaći na terasu da mahne fanovima koji se budu okupili ispred njene vile u Ljutice Bogdana, ali da očekuju previše od nje jer se, kako kaže, tokom proteklih osam meseci odvikla od javnih nastupa.

– Tokom izdržavanja kazne nastupala sam jedino pred Veljkom i Anastazijom i nešto malo na Tviteru, tako da će morati da prođe neko vreme pre nego što se budem vratila u formu. Zamolila bih fanove koji budu došli da me podrže da ispod moje terase dolaze u grupama ne većim od dvadeset ljudi, jer ne verujem da bih izdržala veći publicitet u ovom trenutku – navela je Svetlana Ražnatović u saopštenju.

Marko Dražić

Nenad Milosavljević

 1. scoby kaže:

  Naravno! Sta ako “srbska majka” izadje iz “kuce”, vidi svoju senku i uplasi se! Jel treba da nam se vrati onaj kijamet?

  1. celtic kaže:

   Dok god živi, biće nam kijamet….

 2. ariela kaže:

  E a ja mislila da ce odmah na “Lastinu” autobusku stanicu pa pravac Zitoradja…imala je danas u dvanaest polazak sa perona…

 3. NekaLeva kaže:

  bzvz. džabe sam uvežbavala “kukavicu”.

 4. Sasa kaže:

  Mene sa te njene “robije” ne bi bez suzavca isterali, života mi! :)

 5. snezana kaže:

  ceki ovo sigurno nije rekla, ona ne zna sta je konsolidacija

 6. celtic kaže:

  Pravda za lopove sa tremom!!!!

 7. kraljica kaže:

  Predlog za novi tekst u Njuzu: “Cecini fanovi dobili slobodan dan da bi je pristojno pozdravili prvog dana njene slobode” :)
  A ne bi me čudilo uopšte… :p

 8. slučajnaprolaznica kaže:

  Bog vam dao što me nasmejaste :)

 9. Kako to pricate o srpskoj majci?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *