njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

11. aug. 2014

Ceca posvećuje pesmu mladićima koje je istuklo obezbeđenje njenog sina

Ceca se nada da će na ovaj način pružiti utehu povređenima

Ceca se nada da će na ovaj način pružiti utehu povređenima

BEOGRAD, 11. avgust 2014, (Njuz) – Potrešena vešću da su dva mladića povređena u tuči sa obezbeđenjem njenog sina Veljka, srpska folk diva Ceca Ražnatović odlučila je da svoju novu pesmu posveti žrtvama ovog nemilog događaja.

– Cecu ju je ova vest izuzetno uznemirila i po ceo dan plače od kad ju je čula -kaže za Njuz izvor blizak pevačici – Poznato je da se ona gnuša nasilja i nasilnika i najmanje što može da uradi je da svojom pesmom pošalje poruku neslaganja sa takvim činom. Ona se nada da će na ovaj način pružiti utehu povređenima, njihovim porodicama i tako bar malo ublažiti rane koje su dobili u tuči sa Veljkovim telohraniteljima – dodao je on.

Ceca, sa svojim saradnicima, ubrzano radi na realizaciju ove ideje, a kako Njuz nezvanično saznaje, Marina Tucaković je već napisala prvu strofu i prvi stih druge strofe. Želja naše najpoznatije pevačice je da sav bol koji oseća zbog ovog događaja pretoči u muziku i tekst koji će svima pokazati koliko saoseća sa žrtvama.

– Ceca se nada da će ova pesma poslati jasnu poruku da je nasilje nedopustivo na beogradskim splavovima i da mladi treba da se posvete nekim drugim vrednostima. Nju, kao majku, ovakvi događaji strašno brinu jer se plaši da bi jednog dana neko isto tako mogao napasti i istući njenog Veljka – prenosi naš izvor.

Bojan Savić

 1. aleksandar kaže:

  nisam znao da si takva nanogicaaaaaaa…..

 2. Narkoman kaže:

  Каква је ова Светлана Цеца, ја не верујем.

 3. SrBska majka kaže:

  Cuo sam da ce i sav prihod od prodaje tog singla biti uplacen zrtvama batinjanja od strane bahatih telohranitelja razmažene dece…

  1. himalajac kaže:

   slaba vajda…kada se taj iznos podeli na sve prebijene, moci ce samo zvake da kupe

 4. Tagore kaže:

  ”Са'ће ја све то да ви разјаснем” na čarapansko jeziko !

  U nekuvanom rasolu od kiselog kupusa iz ćupa, čabra ili kace dobijamo vitamin C, neke druge vitamine i sigurnu zaštitu protiv gripa u dugim zimskim danima.
  U svadbarskom kupusu tokom letnjih dana svi vitamini se gube i prva truba Guče povrh učestalih proljeva dobija i petarde, te buku, huku, ukuse i mirise digestivne tranzicije hrane od nekih šest metara prosečne dužine + debelo crevo.

  Samo đavolji advokati leče od ove bolesti konjskom dozom penicilina i morfina.

 5. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  Iz dobro obaveštenih izvora uspeo sam da saznam kako glasi prva strofa tog budućeg hita:
  “Moj je Veljko duša od čoveka,
  ko ga dirne žaliće doveka.
  Zato dalje ruke od mog sina,
  inače te guta pomrčina”.
  A što se tiče refrena, načuo sam da ide ovako:
  “Aoj Veljko, moj najdraži sine,
  pod zaštitom ti si čika Sline”.

  1. Mladjan Dinkic kaže:

   Zamisli, ako obezbedjenje jednom omane (a sto ne bi, moglo je i djindjicevo), pa maloga neko finalizira, kako ima da bude jaka balada, brateeeeeee ! ! ! ! ! !

 6. radoslav kaže:

  Tucenica, nisam znala da si takva razbojnica
  koja bije okolo
  tucenica, ti si sin svoga tate
  mama ti je nanoznica
  sve u svemu prosecna srbska porodica
  koja bije sve redom.

 7. Tagore kaže:

  Sinoć, dok sam pek'o rakiju u kazan iz našeg šljivika i nadodavao kilogram šećera po litru prepečenice od naše prirodne šećerne trske, neki nepoznati Bucko (15) je pretukao dva pripadnika moga obezbeđenja, dok mi treći već pola godine leži na bolovanju.

  Naučna policija Guče je privela dva člana moga obezbeđenja da se izjasne, ali ovi, slomljenih rebra i vilica, nisu mogli ni jednu reč da progovore o prirodnom šećeru u prepečenici.

  Za svedoka imam najlepšu Srbijanku iz srpskih zemalja, tamo u bašči u hladu jasmina s ibrikom u ruci – Turkinju Eminu.

  Ajši, Ajša Jabaša, konja jaše Subaša !!!
  http://www.youtube.com/watch?v=2R0FdATjq1Q

 8. Tagore kaže:

  Ne znam šta su đule, ne sećam ih se više, ali o cvetu jasmina, u kome i danas živim, sve znam.

  Nakon smrti uspešnog vladara koji je poklanjao narodu sve što je imao, slađana mlađana princeza Lakambini postaje naslednica narodne republike ”Naroda Reke”, a Mongoli i Kinezi preko najdubljeg mora na svetu ”dagat sea” napadaju njeno ostrvo, dok španski zločinac grčko-feničko-portugalskog porekla Fernando de Magallanes (Fernão de Magalhães) gubi život u društvu 300 naoružanih ubica na južnom ostrvu Mactan. A mlada princeza ne zna da vlada i još manje narodnu republiku ”Naroda Reke” da brani.

  I onda, i onda i onda…, iz neke duboke šume kokosa i palma sa južnih ostrva stiže princ Lakan Galing i ponudi se da brani zemlju i narod mlade princeze Lakambini, a ona ga povede na vrhu planine Pinatubo i obeća mu brak i večnu vernost rečima ”sumpa kita”!
  I glupi mladić, naoružan trskom u lađama od bambusa požuri preko mora od 9000 metara dubine da uništi neprijateljsku Kinu i Mongoliju, ali istovremeno tone u duboko more na Tihom okeanu, a mlada princeza Lakambini na najvišem brdu narodne republike čeka da joj se obećani princ vrati, danima ponanavlja bračno obećanje ”sumpa kita”, prestaje da se hrani i umire od tuge.

  Mlada princeza Lakambini je sahranjena na najvišem brdu Pinatubo, a vetari kad mirišu po jistu jasmina dan i noć ponavljaju njenu bračnu zakletvu ”sumpa kita” od koje se i rađa najlepši mirisavi cvet na svetu – SAMPAGUITA.

  Zbog toga stavljam zabranu na uništenje kamena moje zemlje Srbije, (gde i brojne svinje često češaju doope) !

 9. Tagore kaže:

  Serbian performance “disambiguation” ?

  Nepoznati srpski džentlemen iz nezaustavljenog automobila Audi (RS 6 V10 TTS) ili BMW (7-series) sa osam hitaca olovom je pozdravio poznatog srpskog džentlmena-pešaka na izlazu iz rođene kuće kraj dubokog kanala Morava-Vardar (do Soluna sto somuna).

  Priča se de je samo 25% metaka promašilo pozdrav, što čini rekordni uspeh u kriminologiji pozlaćene Srbije u olovu zadnjih stotinu decenija.

  Na Drini ne leži Ćuprija…

 10. Tagore kaže:

  Srbska majka – princeza pevaljka…
  Ne pitajte me zašto se mladi Srbi samoubijaju pre suđenja !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *