njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. jul. 2021

Ceca preti tužbom svim gledaocima koji ne zaborave emisiju “Junaci doba zlog”

BEOGRAD, 16. jul 2021, (Njuz) – Pravni tim popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović dao je svim gledaocima poslednje epizode emisije “Junaci doba zlog” rok od 48 časova da zaborave sve što su tamo videli, u suprotnom će protiv njih podneti tužbu.

Kako saznaje Njuz, Ceca svim gledacima dozvoljava da i dalje znaju njene pesme, ali neće im biti dozvoljeno da se sećaju bilo čega kontroveznog iz njenog života što su videli na televiziji N1 ili na YouTube kanalu.

– Prva asocijacija na Cecu moraju da budu pesme, izgled, garderoba, deca, seksi drvoseča, ventilatori u spotovima i labudovi, a nikako poznanstvo sa kontroverznim i krimogenim ličnostima – stoji u saoptenju njenog pravnog tima.
Oni navode da su svesni da neće biti lako proveriti da li su svi gledaoci ove epizode zaboravili njen sadržaj, pogotovu što ih je samo na YouTubeu pre brisanja ovog videa bilo preko pola miliona, ali da će oni u narednim mesecima nasumično ljudima postavljati pitanja o Ceci.

–  Svaki citat iz emisije povlači tužbu, a posebno citiranje onog dela kada je Tamara Skrozza rekla ono nešto za njenog muža, al nema sile da se setim šta, već sam totalno zaboravio – rekao je jedan član Cecinog pravnog tima.

Marko Dražić

 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  Odgledao i već zaboravio. Nažalost ova pevaljka već godinama radi stvari koje zaboravljaju oni koji ne bi smeli. Al predpostavljam da su ,,ljudi u crnom” samo film i da je mnogo toga ostalo u arhivama, za neka druga vremena, kada će se, žig, lik i delo pravilno i po propisima odrediti i vrednovati!
  PS
  Nepostojeća epizoda je nešto najduže i najviše što sam odgledao o ,,junakinji” i od junakinje.

 2. Jovica kaže:

  Nisam ni gledao emisiju a znam mnoge prljave stvari o navedenoj osobi sve sem srpska majka neka ona bude njenoj deci majka.jeli zabranjeno reči i pričati da je bila vernena za muslimana i imala sa političara sportista kumom i budalom članovima zemunska pa sa šarenim i drugim da ne navodim to mnogi znaju ali se plaše da komentarisu.

 3. Vladimir Nikolic kaže:

  Па и није нека емисија, наметљивост да је Цеца некаква Србска мајка је смешна небулоза и пропагандни западни и лажљиви памфлет, ништа истинско и изворно она нема сва је извештачена као и аутори филма.

 4. Marijana kaže:

  Pojam “krimogen” iz uvoda facebook objave ne postoji. KRIMINOGEN je pravilno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *