nazad na vrh

Ceca preti tužbom svim gledaocima koji ne zaborave emisiju “Junaci doba zlog”

BEOGRAD, 16. jul 2021, (Njuz) – Pravni tim popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović dao je svim gledaocima poslednje epizode emisije “Junaci doba zlog” rok od 48 časova da zaborave sve što su tamo videli, u suprotnom će protiv njih podneti tužbu.

Kako saznaje Njuz, Ceca svim gledacima dozvoljava da i dalje znaju njene pesme, ali neće im biti dozvoljeno da se sećaju bilo čega kontroveznog iz njenog života što su videli na televiziji N1 ili na YouTube kanalu.

– Prva asocijacija na Cecu moraju da budu pesme, izgled, garderoba, deca, seksi drvoseča, ventilatori u spotovima i labudovi, a nikako poznanstvo sa kontroverznim i krimogenim ličnostima – stoji u saoptenju njenog pravnog tima.
Oni navode da su svesni da neće biti lako proveriti da li su svi gledaoci ove epizode zaboravili njen sadržaj, pogotovu što ih je samo na YouTubeu pre brisanja ovog videa bilo preko pola miliona, ali da će oni u narednim mesecima nasumično ljudima postavljati pitanja o Ceci.

–  Svaki citat iz emisije povlači tužbu, a posebno citiranje onog dela kada je Tamara Skrozza rekla ono nešto za njenog muža, al nema sile da se setim šta, već sam totalno zaboravio – rekao je jedan član Cecinog pravnog tima.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Odgledao i već zaboravio. Nažalost ova pevaljka već godinama radi stvari koje zaboravljaju oni koji ne bi smeli. Al predpostavljam da su ,,ljudi u crnom” samo film i da je mnogo toga ostalo u arhivama, za neka druga vremena, kada će se, žig, lik i delo pravilno i po propisima odrediti i vrednovati!
    PS
    Nepostojeća epizoda je nešto najduže i najviše što sam odgledao o ,,junakinji” i od junakinje.

  2. Nisam ni gledao emisiju a znam mnoge prljave stvari o navedenoj osobi sve sem srpska majka neka ona bude njenoj deci majka.jeli zabranjeno reči i pričati da je bila vernena za muslimana i imala sa političara sportista kumom i budalom članovima zemunska pa sa šarenim i drugim da ne navodim to mnogi znaju ali se plaše da komentarisu.

  3. Па и није нека емисија, наметљивост да је Цеца некаква Србска мајка је смешна небулоза и пропагандни западни и лажљиви памфлет, ништа истинско и изворно она нема сва је извештачена као и аутори филма.

  4. Pojam “krimogen” iz uvoda facebook objave ne postoji. KRIMINOGEN je pravilno.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix