njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. jun. 2011

Ceci stavljena narukvica koja je nošena preko četiri kontinenta

Svetlana Ceca Ražnatović ipak je odustala od TV prenosa postavljanja narukvice

BEOGRAD, 22. jun 2011, (Njuz) – Narukvica sa elektronskim odašiljačem, koju će tokom narednih osam meseci nositi Svetlana Ceca Ražnatović, postavljena je danas u 14:30 časova na nogu poznate pevačice. Ovim činom, narukvica je završila potovanje preko četiri kontinenta, tokom kojeg ju je videlo više miliona Cecinih obožavalaca.

Da podsetimo, zbog Cecine popularnosti narukvica je putovala mesec i po dana preko četiri kontinenta, jer su brojni njeni fanovi širom planete želeli da je vide i odaju joj poštovanje. Narukvicu su tokom čitavog putovanja, kako tradicija nalaže, nosili samo najistaknutiji ljudi iz zemalja kroz koje je prolazila, od kojih je niko nije nosio duže od dva sata. Prema podacima do kojih je došao Njuz, nju je na ovom putovanju videlo više miliona ljudi, među kojima je najviše bilo onih koji su se okupljali u svim većim gradovima u kojima je bila izložena na po nekoliko sati, a veliki broj Cecinih obožavalaca je mahao narukvici stojeći pored puta kojim su je nosili.

Svoje putovanje, narukvica je započela u Njujorku, odakle je krenula put Zapadne obale. Nedugo nakon prelaska na azijski kontinent, narukvica je bila ukradena u Šangaju, ali je nakon manje od dva dana pronađena. Još jedna krađa dogodila se tokom prvog dana boravka u Africi, kada je na tri sata nestala u Aleksandriji. Preko Gibraltara, narukvica je došla u Španiju, gde je započela njena desetodnevna evropska turneja.

Najbolji doček ona je imala u Barseloni, gde se našla u muzeju istoimenog fudbalskog kluba, odmah pored pehara osvajača Lige šampiona. Još jedan legendaran nastup narukvica je imala u pariskom Luvru, gde je pet sati bila izložena na mestu da Vinčijeve „Mona Lize“, koja je tokom tog perioda bila premeštena u podrum.

Iako je bilo najava da će narukvica imati i sedmodnevnu turneju po Srbiji, od nje se u poslednjem trenutku odustalo, iz straha da bi moglo da dođe do većih nereda, jer bi brojni Cecini obožavaoci želeli da je dodirnu. Takođe se u poslednjem trenutku odustalo i od direktnog TV prenosa njenog postavljanja na Cecin članak, iako je za taj čin interesovanje pokazalo 110 televizija iz 97 zemalja.

Svetlana Ražnatović na kratko je obrazložila ovakvu odluku rečima da bi se time „stvorila nepotrebna fama od jednog običnog postavljanja narukvice sa elektronskim odašiljačem na jedan zglob“.

Aleksandar Kokotović

Marko Dražić

 1. Filip kaže:

  Hahaha to je to Olimpijska baklja vise nije u modi…

 2. technocaja kaže:

  Ukrala, potrosila, priznala, pola vratila, zvuci kao buduca privredna grana u ekspanziji…? :D

 3. celtic kaže:

  Hoće li ceca** prodati ili pošteno vratiti tu ogrlicu kad odsluži kaznu?

  **primitivno se piše malim slovom.

 4. e... kaže:

  cto sam da ta narukvica ide u paru sa onom njenom ogrlicom koja je navodno ukradena

 5. mamamimi kaže:

  Ma trebalo je umesto narukvice dotičnu poslati na turneju sa sve lisicama, a onda naplatiti gledanje širokim narodnim masama. Uvek će se (na žalost) naći neko da plati da vidi Cecu, pa će se tom turnejom pokriti troškovi njenog boravka u kućnom pritvoru.

 6. noisy43 kaže:

  hoćemo da vidimo kad joj stavljaju!!! :)

 7. celtic kaže:

  @noisy43:

  jesi li voajer, ili bi tu bilo i ličnog stavljanja ceci :-)

  1. noisy43 kaže:

   ne bi mi smetalo da i ja stavim, al’ opet bolje išta nego ništa :)

 8. epice kaže:

  Drugarice Ceco, uručujem vam paštetu gadosti.

 9. shshshsh kaže:

  Jadnica, šta ako joj ostane ožiljak na tom mjestu?! Moraće dodatnu pjesmu snimiti i prodati na netu da zaradi za estetsku hirurgiju..:( Eh, šta ova država čini sve od običnih smrtnika…

 10. utzo kaže:

  nanogica

 11. scoby kaže:

  Narukvica ili podvezica? I da li je boravila i na ruskom ”dvoru”, ili je ambasadoru konjuzinu pripala ta čast da je nosi tokom onog čuvenog prijema u ruskoj ambasadi?

 12. Scum kaže:

  elektrohemijski uređaj u kome je uskladištena hemijska energija (u daljem tekstu baterija) ima određeni vremenski period u kom može da se pretvara u električnu energiju… treba da se zameni…

 13. Slavko kaže:

  Predlazem da se na sajtu postavi tajmer koji ce odbrojavati vreme unazad do njenog izlaska.

 14. ana kaže:

  Kako saznajemo iz dobro obavestenih izvora,Cecina mladja sestra Lidija je pala u blazi oblik depresije, jer njena narukvica iako nista manje nije vredna ,ostala je ne primecena.Staje sudbina.

 15. Gile kaže:

  A šta je sa onim da će se u tekstovima o Ceci potpisivati cela redakcija, a ne samo osoba koja je napisala :)

 16. zoran kaže:

  Treba joj staviti bukagije,pa da vuce kuglu za sobom dok ne skapa

 17. sloboda(n) kaže:

  A mogla je da bude i vibrirajuca nanogica, da ne kazem dovaginica. A ovako zeni upropastise provod.

 18. COLE kaže:

  kakva je ovo more zajebancija sa ovom spravom namenjenoj ceci, da li je u pitanju narukvica, ogrlica ili nanogica ali dobro odustajem od istrazivanja s obzirom da je sve ovo znatno uvecalo ccinu i popularnost nase drzave a narocito popularnost pravosudja i policije.nanogica je zapravo vec izvrsila svoju funkciju>nacija se opredelila da se sto pre izbori , pod istim uslovima kao i ceca, za tu planetarnu spravicu!

 19. himalajac kaže:

  i nju su “nosali”, “vozali” i “arcili” raznorazni, pa sto i ona da ne proba nesto “razradjeno”, i to na svetskom nivou

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *