njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

12. jan. 2016

Cecin sin promenio ime u Veljko

BEOGRAD, 12. januar 2016, (Njuz) – Zahtev za promenu ličnog imena koji je nedavno podneo sin Cece Ražnatović prihvaćen je, pa će se on od danas umesto Cecin sin zvati Veljko Ražnatović. Poznata pevačica je tim povodom izjavila da nije baš najsrećnija zbog odluke svog deteta i da će joj biti veoma teško da se navikne na njegovo novo ime.

-Osećam se jako čudno kada ga posle toliko godina umesto Cecin sin zovem Veljko. Ne znam da li ću moći da se naviknem na tu promenu, ali ću dati sve od sebe jer vidim da Cec.. pardon, Veljku to mnogo znači. Imam mali problem da zapamtim to novo ime jer mi, za razliku od Cecin sin, Veljko zvuči nekako bezlično – izjavila je Ceca za Njuz.

Folk diva kaže da je uprkos tome podržala sina jer veruje da je promena imena samo prolazna faza u njegovom životu.

-On je mlad, nemirnog duha, želi svašta da doživi i ja to mogu da razumem. Neka ga, neka proba da se zove Veljko, neka vidi kako mu ide, pa ako ne bude zadovoljan i ako mu se ne to svidi uvek može da vrati svoje staro ime pod kojim ga cela zemlja zna – rekla je pevačica.

Kako Njuz saznaje novinari koji pomno prate svakodnevne Veljove aktivnosti burno su negodovali povodom ove promene zbog straha da bi mogli da ostanu bez posla.

-Urednici ne žele da objave tekst o Veljku i kažu da je jedini Ražnatović o kom ljudi žele da čitaju Cecin sin, a ne neki tamo anonimni Veljko – ispričao je novinar jednog od najposećenijih domaćih sajtova izrazivši pri tom nadu da Cecina ćerka neće krenuti bratovim stopama.

Soko Sokolović

 1. Ariela kaže:

  O deckoooo nemoj bre…odakle ti to da za sebe uzmes ime koje je beznacajno… doduse bio je neki hajduk Veljko junak al kakve veze ti imas s tim? Kako cemo sad znati ko si ti kad ti se nesto desi..boze ova omladina ne zna sta radi…

  1. Ime (obavezno) kaže:

   eeee muka mi je od ovih folk diva i divova, pa makar se nasli i ovde… bar fotku skinite, osencite. bar ih vi izbacite iz svakog konteksta pls njuzovci omiljeni!

 2. Jasnina ćerka kaže:

  Ja ću svom sinu da promenim ime u Cecin sin. To ime otvara mnoga vrata u životu.

 3. Рубљов kaže:

  Соколе мајсторе за пером сатиричним, БРАВО!!!

 4. Ja sam kaže:

  Не брини много Арканова супруго, док је теби Анастасије…упс, оде и она!

 5. voya montoya kaže:

  A. srednje slovo A…?

 6. Nasmejano zgrozena kaže:

  Kompleksas cist, uvek je necije ime lepse, i riba mu bolja i samrantniji je i ima vise para. Dosta vise bezanja, Cecin sine, prihvati sebe takvog kakav si.

 7. Master ekonomije i domaće rakije kaže:

  Sred heklera, bajoneta, tiho hoda naša četa. Čuje se odjek koraka ko mermeru Foksbanke u Minhenu, Hej, haj, hoj!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *