nazad na vrh

Čedomir Jovanović prihvatio izazov da na sledećim izborima pređe cenzus

Jovanović čelendžovao Popovića, Tadića i Glišića

BEOGRAD, 22. avgust 2014, (Njuz) – Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović polio se danas u centru Beograda kofom punom belih listića, čime je prihvatio izazov da na sledećim parlamentarnim izborima njegova stranka pređe cenzus.

Lider LDP-a je, nakon što je skinuo košulju pred zbunjenim okupljenim prolaznicima i novinarima, izjavio da ga je na ovaj čin nominovao čuveni pevač Nikola Rokvić i da on nijednog časa nije imao dilemu da li da učestvuje u kampanji čiji je cilj širenje svesti o važnosti prelaska cenzusa.

– Ovo odavno nije više samo kampanja o postizanju uspeha na izborima, već nešto mnogo važnije. Prihvatam izazov Nikole Rokvića i čelendžujem Aleksandra Popovića iz DSS, Borisa Tadića iz NDS i Vladana Glišića iz Dveri. Momci, imate rok do sledećih izbora da pređete cenzus – izjavio je Jovanović, koji se potom polio kofom ledenih belih listića.

Na naše pitanje zbog čega je morao da skine košulju i da obnažen priča sa novinarima kada je isti efekat mogao da postigne i obučen, Jovanović je izjavio da je dužnost svakog političara da širi svest i o važnosti bavljenja sportom i uzimanju suplemenata u ishrani.

Marko Dražić

Filip Vukićević

 1. U kofi je bila pogresna tecnost!

 2. Ćedo pazi na makarone i drugi rezanci!

 3. A ja mislio da svako ko na grudi junačke tetovira grb Srbije , odmah postaje priznati patriota sa beneficiranim radnim stažom , kome ni zakon o radu ne može ništa.

 4. Razotkriven tajni plan: Čeda će da tetovira čiča Glišu na levoj dojci kako bi privukao simpatizere nevažećih listića!

 5. Ovo sa suplementima mu je bas bezveze.

 6. Пичкица, лако је полити се кофом ледених белих листића, нека проба са кофом врелих фиделинкиних макарона.

 7. srecom, Picousti se nece dati skinuti izborima,
  pa ga nikad necemo videti da ovako pokusava
  da privuce paznju :D

 8. U ladnoj vodi to je 2% birackog tela.. Jos mu fali do pet. E jedino ako ne ide na izazov ‘slaga’ pa da skupi jos okolo po dva.

 9. i moj listić bio u kofi

 10. Sta belo, gde belo, ko se skin'o ….jel na suvo…?

 11. ”Ice Bucket Challenge” je bogataška donacija humanitarne vrednosti.

  Ovo nudističko Čedo je zaboravilo da pokloni milion evra fondaciji «Mother Teresa» za troškove maltera na tri obnove zemljanih kuća u selu Obrež kraj Varvarina.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix