nazad na vrh

Čeda Jovanović uključio rotaciju da bi što pre stigao do cenzusa

Jovanović rekao da je uključio rotaciju jer od nas zavisi da li ćemo preći cenzus

BEOGRAD, 19. decembar 2015, (Njuz) – Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović uhvaćen je kako svoj BMW vozi na Brankovom mostu sa uključenim rotacionim svetlom. Kako saznaje Njuz, Jovanović je uključio rotaciju ne bi li što pre uspeo da stigne do prelaska cenzusa.

Jovanović je policajcima koji su ga zaustavili rekao da je svestan šta je uradio, ali da se njegova vožnja ne meri kaznenim poenima.

– Srbiji se žuri i od nas zavisi da li ćemo doći do cenzusa polako, ako vozimo drugom, eventualno trećom brzinom, ili ćemo uključiti rotaciju, ubaciti u šestu i napraviti preokret čime ćemo doći na pet odsto. Vreme je da dođemo do cenzusa. Širi dalje – rekao je Jovanović zbunjenim saobraćajcima dok su mu pisali kaznu.

Ekipa Njuza kontaktirala je Jovanovića od kojeg je tražila da prokomonetariše vožnju sa rotacionim svetlom.

– Kada se vozim sa Borisom ne moram toliko da jurim jer on zna skrivene ulice kojima možemo da stignemo do cenzusa. Stvar je još bolja kada je pozadi i Čanak. Iako nam je vozilo teže, brže se krećemo. Ipak, voleo bih kada bih i sam uspeo da stignem do cenzusa. Poslednji put sam to pokušao 2014. godine nisam uspeo. Mada, tada nisam uključio rotaciju, možda je to bio razlog mog neuspeha – rekao je Jovanović.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A na zadnjem sedistu je vozio oba svoja glasaca.

  2. Ova vest utiče na smeh!!

  3. […] Izvor Vesti:: Čeda Jovanović uključio rotaciju da bi što pre stigao do cenzusa […]

  4. Kad se ide sporo – nezadovoljan narod! Kad se ide brzo – nezadovoljna policija! Tesko je danas biti politicar u Srbiji!

  5. Pa ovaj je živ još?! Ali ne, nikako nije žurio po pajdo!

  6. Policija ga je zaustavila jer je prošao kroz belo.

  7. чеда, ротација, чанак, неуспех, цензус, шири, саобраћајци, вожња, даље, мост – овако смо се играли “реченица” кад у круг варимо оне дебеле цигарете што имају фитиљ на врху – “кабанис статива” и сви се смејемо кад пређемо цезнус…

  8. Čeda je jedini uspeo da pod rotacijom pređe 12 parseka. Ili beše 14?

  9. Why you white man have so much cargo and we New Guineans have so little?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix