Čedomir Jovanović odlučio da nešto smisli za 30 godina mature
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

08. jun. 2015

Čedomir Jovanović na proslavi 25 godina mature nije uspeo da drugarima objasni čime se bavi

BEOGRAD, 8. jun 2015, (Njuz) – Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović na proslavi 25 godina Velike mature nije uspeo da svojim nekadašnjima drugarima iz razreda objasni čime se bavi u životu.

Jovanović je ovog vikenda sa svojim prijateljima iz Treće ekonomske škole proslavio godišnjicu mature, ali kako saznaje Njuz, nikome od prisutnih do kraja večeri nije bilo jasno od čega on živi.

– Pokazao mi je fotografije svoje slatke dece, nabrajao mi je brojne egzotične destinacije koje je obišao proteklih godina, ali kad sam ga pitao čime se tačno bavi, počeo je nešto da zamuckuje – izjavio je jedan njegov drugar koji je tražio da ostane anoniman – Rekao mi je „mi možemo da pričamo o tome od čega ja živim, ali hajde prvo da vidimo dokle su došli nekadašnji đaci iz ovog razreda u suočavanju sa svojim greškama tokom školovanja“.

Još jedan njegov drugar iz razreda kaže da je jedan od glavnih razloga zašto je došao na proslavu mature, taj što se nadao da će mu konačno postati jasno od čega živi Čeda Jovanović, ali da ništa novo nije saznao.

– Postoje ti neki ljudi koji su stalno prisutni u medijima, a za koje niko ne zna od čega žive, poput Soraje, Ivane Jordan ili Čedomira Jovanovića – kaže ovaj njegov prijatelj i dodaje da je morao da popije nekoliko pića da bi skupio hrabrost da pita Jovanovića od čega plaća Infostan, ali da mu je Čeda samo rekao da je zbog naše dece važno da izađemo iz devedesetih.

Jovanović nije bio raspoložen za izjave, samo je kratko rekao da ovo nije prvi put da mora da odgovara na ovakva pitanja, i da mu se isto to dogodilo na proslavi pet, deset, petnaest i dvadeset godina mature i da će na trideset godina mature morati nešto da smisli.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Malo viski, malo koka (kola)!
  I to me to!

 2. zeks kaže:

  Izgleda da Čeda nije dovoljno elokventan da bi dao odgovor na ovo pitanje,pa predlazem ponovnu obuku u americkoj ambasadi da bi unapredio svoju izrazajnost i osvezio svoje imovno stanje…

  1. celtic kaže:

   Ameri su ga samo dresirali, a ne platili. Pare su od ženine familije, jbg, čovjek se udao dobro, pa mora pričati ko gavran :-)

 3. glavonja kaže:

  Kao i uvjek, jebe lud zbunjene.

 4. zoran kaže:

  Чеда већ 25 година живи од тога што не објашњава чиме бави, то је тако јасно…

 5. Djidji kaže:

  Pa kako bi ti drugacije izasao iz anonimnosti ako ne ovako glupim pitanjima? Imao si bolji nacin da se prijavis na audiciju za PAROVE, tamo uglavnom primaju glupane .

 6. vasa kaže:

  Čeda kupuje fore i i prodaje frcokle.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *