nazad na vrh

Čedomir Jovanović pozvao Vučića da ga pita da nije njegov propušteni poziv koji je imao

Jovanović na svakih nekoliko minuta proverava telefon / FOTO: Tanjug

BEOGRAD, 9. maj 2016, (Njuz) – Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović pozvao je danas premijera u ostavci Aleksandra Vučića da ga pita da nije možda od njega propušteni poziv koji je imao, saznaje Njuz.

Naš sagovornik blizak Jovanoviću kaže da lider LDP-a ovih dana na svakih nekoliko minuta gleda telefon i proverava da nije možda greškom isključio zvuk.

– Otišao je na kratko do toaleta i kada se vratio video je propušten poziv sa nepoznatog broja – otkriva naš sagovornik – Momentarlo je rekao “ovo mora da je Vučić“ i pozvao ga na stari broj koji ima.

Naš izvor kaže da je Vučić odmah rekao Čedi da ga nije on pozvao, da nema pojma ko je to učinio i da bi možda mogao da okrene taj broj sa kojeg je imao poziv.

– Jovanović je rekao Vučiću da slobodno pribeleži i njegov drugi broj mobilnog, fiksni i da ga nađe na Fejsu, Tviteru i Snepčetu, čisto da lakše može da ga kontaktira ako u nekom trenutku bude hteo da ga kontaktira.

Marko Dražić

Rekao ženi da ga pozove da vidi da li mu telefon radi

Jovanović je pre nekoliko dana rekao ženi da ga za svaki slučaj pozove, ne bi li video da li mu radi telefon i da li je zvono dovoljno glasno da može da ga čuje u svakom trenutku.

– Pre neki dan se ponadao da ga ujutru zove Vučić, ali se ispostavilo da je u pitanju Tadić koji ga je zvao da vidi da li bi da negde izbleje na kafi – kaže naš izvor.

  1. Vodja je jasno rekao da neće nikog ko se nudi. A oni se opet nude. Izgleda da vodji samo narod veruje. Političari jok!

  2. Вучић се јавио на позив са непознатог броја да не би имао пропуштен позив са непознатог броја и чуо је познати глас на непознатом броју што га је збунило па је завршио разговор и одмах позвао другу жену да га позове да провери да ли су му гласови са познатог броја непознати, што је знак да му прислушкују телефон…

  3. “Danima ja mrzim zvono sto me ne budiii”,,,ili mozda ” telefon je pozvonio rodila se nova nada korak dva i ja sam tu reci Vucicu sta ti trebaaa”..ma sve je spremljeno samo da dodje taj poziv…nekako mi ga zao…ne sme nigde na planinarenje po svetu je rmozda nema domet..muke su to…

  4. ‘Bem ti vest u kojoj je vucic pozitivan lik.

  5. Mislim da mu nije pametno to sto ide u toalet kad on hoce!

  6. I posle kažu :Na mladjima Srbija ostaje…Ali ovo su naši starmali ,već dvadeset godina se traže…

  7. Verovatno je posledica ove poslednje afere, ali uvidjam da Čeda uvek izgleda kao da je nosio fantomku po jakom suncu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix