nazad na vrh

Čedomir Jovanović razapeo zastavu SNS na Mon Blanu

...

MON BLAN, 17. novembar 2014, (Njuz) – Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović osvojio je u subotu najviši planinski vrh Alpa Mon Blan. Jovanović je svoj kratki boravak na ovom planinskom vrhu iskoristio da zabode zastavu Srpske napredne stranke.

Predsednik LDP-a je neposredno po silasku sa Mon Blana naveo da je odlučio da istakne zastavu SNS-a jer je Aleksandar Vučić najveći srpski reformator još od Zorana Đinđića.

– Nedeljama sam razmišljao kako da nagradim Vučića za sve što je učinio za Srbiju u poslednje vreme. Razmišljao sam da možda održim neki govor u kom ću ga pohvaliti i istaći da LDP želi da na duže staze bude koalicioni partner naprednjaka, ali sam shvatio da je to suviše očigledno i da će tako nešto svi političari uraditi. Kako znam da je gospodin Vučić veliki ljubitelj sporta, smislio sam način kako da ga impresioniram – kaže Jovanović, koji napominje da još uvek ne zna kako je Vučić reagovao na njegov gest jer se nisu čuli.

– Na svakih nekoliko minuta proveravam da mi se telefon nije isključio, ali još uvek me nije pozvao. Moguće da sam na nekoliko minuta izgubio domet kad sam bio u tunelu, tako da ne isključujem mogućnost da me je upravo tada zvao. Opet, moguće da neće da me zove dok sam u romingu da mi ne bi nabijao račun, što je veoma lepo od njega – izjavio je Jovanović.

Lider LDP-a je naveo da će, ako u narednim mesecima bude stekao utisak da njegov potez nije doneo željeni efekat, na sledeći rođendan SNS-a izvesti skok padobranom koji će biti u bojama Srpske napredne stranke.

Marko Dražić

 1. mislim da je sve to zbog toga da bi njegova supruga mogla da kuca na svacija vrata http://www.bizlife.rs/vesti/63699-biznis-u-srbiji-govori-tiho-i-vodi-cedu-sa-sobom

 2. Korisniji uspeh bi bio da je zastavu nosio na nekakvoj ozbiljnoj motki, glogovom kolcu na primer, i da ju je zabio u Vucica. Sad dali zastavu SNS-a ili mladih izvidjaca, zanemarljivo je.

 3. U tunelu je bio Slina, ako me razumeš,
  pa Vučku ne beše do telefoniranja…

 4. Zbunjen sam…Mon Blan ili Mont Everest?

 5. Čedo, moraćeš malo više da se potrudiš, to sa zastavom nije dovoljno. Treba da danima nosiš majicu sa likom Aleksandra Vučića tako da se vidi ispod jakne, zatim moraš da nagovoriš Zoranu Mihajlović da koristi samo proizvode “Fidelinke”, treba da hvališ Sinišu Malog kako je najbolji gradonačelnik u istoriji Beograda i na kraju treba da promeniš bateriju u tvom mobilnom telefonu! Možda ovo zadnje jedino uspe!

  • Mislim da ne treba dva puta ponavljati Čedi, jer on kad padne u krizu pa kad se ušmrka ima da sve ovo ponavlja do sledeće krize, one njegove!

 6. Treba malo vise da mu se uvuce u bulju, Sta sve nisu spremni da bi usli u skupstinu, ovaj Ceda cvorak je dno dna, I on to zna ali to je jace od njega i spreman je i dupe da mu poljubi samo da bi ostao u politici

 7. Deda Ivanko:
  “Ako je Čeda razapeo zastavu SNS na Mon Blanu, može da razapne i na mom.”

 8. Čeda je pritom pokazao i novu tetovažu: “Vučiću, šećeru!”.

 9. pre bi rekao da se Cheda popeo na vrh mon BLAMA

 10. Bas se ‘uradio’ Ceda. Jos malo samo neka zaprasuje nos (2X dnevno) i jedno jutro ce se probuditi ubedjen da je Vucic. Marihuana rules, yeah!

 11. Kakav je Čeda. Napucao se , kupio novi iPhone i samo pravi selfije. :)

 12. Čedo,koji scz

 13. Ko je veci peder?
  ,,+” za Vucica
  ,,- ” za Cedu

 14. A okolo sve belo ;)

 15. Čeda postao dvorska luda…sjajno. :)

 16. Koliki to analni otvor (kloaku) ima taj Vucic kada je i ovaj Ceda uspeo da se uvuce?
  Nije cudo sto gosn. Premijer svakog dana izgleda sve puniji i puniji.

  • K'o ćurka za ‘Thanksgiving Day’. Pretpostavljam, da bismo uskoro i mi mogli da postanemo slavljenici tog dana. Čisto da zahvalimo SAD i EU što nam s vremena na vreme pošalju dron, Ramu. Svaka čast, sa zapada ništa novo!

 17. Predlog Čedi: da da inicijativu da se u udžbenicima istorije precrta ime car Dušan silni i umesto njega stavi Aleksandar Vučić. Ukoliko se istoričari budu bunili simpatizeri (čitaj botovi) i branioci lika i dela AV će im objasniti da u stvari car Dušan nije ni postojao, da je to u stvari bio prerušen AV koji se vremeplovom u izradi nekog od doktora iz dotične stranke vratio u to doba da izvede srbiju na put napredka. Ako mu se ni tada ne javi neka proba ovo isto sa Aleksandrom Makedonskim ili Ahilejem, a možda da ubaci u igru i Zevsa?

 18. Umesto Mon Blan ubacite Moj Blam, uz Cedu i ovu pricu apsolutno dobija smisao…:)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix