nazad na vrh

Ceo svet strepi od srpskog soja kriznog štaba

SVET, SRBIJA, 18. april 2021, (Njuz) – Širom sveta ovih dana raste strah od širenja takozvanog srpskog soja kriznog štaba, saznaje Njuz.

Naučnici upozoravaju da je ovaj soj kriznog štaba daleko opasniji od svih do sada poznatih jer je njegovo ponašanje prilično nepredvidivo i svojim odlukama podjednako ugrožava sve starosne grupe.

-Srpski soj kriznog štaba za sada nije dominantan soj, ali se situacija pažljivo prati jer se lako može desiti da se vrlo brzo proširi na ostatak sveta. Najveća opasnost, kada je ovaj soj kriznog štaba u pitanju, jeste to što se on ponaša potpuno atipično u odnosu na ono što se očekuje od jednog takvog tela, a to ponašanje se često može opisati i kao iracionalno. Naučnike zapravo najviše brine upravo ta nepredvidivost jer ona ostavlja teške posledice po sve one koji su izloženi tom soju kriznog štaba – objašnjava profesor Dejvid Robertson sa Univerziteta u Glazgovu.

-Utvrđeno je da se srpski soj kriznog štaba sastoji od dve komponente, stručnog i političkog dela. Taj stručni deo je problematičan jer je nestabilan, stalno mutira i prilagođava se ponašanju političkog dela i tu zapravo leži najveća opastnost jer zbog tih čestih mutacija, kojih može biti i nekoliko tokom samo jednog dana, ovaj soj, kod građana koji su mu izloženi, izaziva zbunjenost, nervozu, a nekada i paniku – izjavio je za Njuz profesor Robertson.

On je dodao da je prvi znak prisustva srpskog soja kriznog štaba u nekoj zemlji učestalo ponavljanje rečenice “naredne dve nedelje su ključne” od strane najmanje jednog pripadnika kriznog štaba.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Srpski soj kriznog štaba je itekako opasan! Još ako vas uhvate Konotis i Kisićitis Bog vam pomogao

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix