Kad se iseče čeri paradajz dobije se običan paradajz i polovni udžbenik
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

29. aug. 2016

Čeri paradajz nastao ukrštanjem običnog paradajza i polovnog udžbenika

BEOGRAD, 29. avgust 2016, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je do racije u Kosovskoj ulici, u kojoj je zaplenjeno više od 1.000 polovnih udžbenika, došlo jer su policija i tužilaštvo došli do informacija da je čeri paradajz nastao ukrštanjem običnog paradajza i polovnih udžbenika, saznaje Njuz.

Kako navodi premijer, broj zaplenjenih udžbenika dovoljan je za pravljenje nekoliko tona čeri paradajza, koji bi se tokom narednih nedelja našli da rafovima prodavnica širom zemlje.

– Nedavno sam rekao da je čeri paradajz nastao spajanjem običnog paradajza i ribe list, ali u međuvremenu sam proverio i došao do saznanja da je istina mnogo strašnija. Čeri paradajz je nastao u američkim laboratorijama 1994. godine spajanjem običnog paradajza i srpskog polovnog udžbenika iz fizike za sedmi razred. Vremenom je utvrđeno da bilo koji srpski udžbenik može da posluži, pa je čeri paradajz istog ukusa i kada se paradajz ukršta sa polovnim udženikom iz matematike, polovnom čitankom ili polovnom knjigom iz muzičkog – naveo je srpski premijer.

On kaže da je zbog ovoga važno kupovati nove udžbenike, koji treba da se bace odmah po završetku razreda da nikako ne bi došle u posed nekog đaka koji mogu da ih zloupotrebi i napravi čeri paradajz.

– Istraživanja su pokazala da od novih udžbenika ne može da se napravi čeri paradajz, zato bih zamolio sve roditelje čija deca idu u školu da se što pre upute do knjižara i kupe ih svojoj deci – istakao je premijer.

Marko Dražić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Premijeru je bilo lako da ovo zaključi. Nažalost pred roditeljima je mnogo ozbiljnija dilema – čeri paradajz u flaše ili deci nove udžbenike. Novca za oboje nema!

  2. Mr sax kaže:

    Mozete da ga duvate slepci plepacki, platice vam moj deda pokojni taj porez, umesto da dajete naknade za rodjeno dete vi ga jos oporezujete… Zbog vas majmuni ostace od Srbije samo pustara u usta vas je..m smrdljiva… Izvinjavam se narode ato moram ovako da se izrazim… Jebo vam Vucic mater i sam sebi i vama koji izmisljate kuluk

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *