njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

24. mar. 2015

Član Demokratske stranke formirao kućni savet u senci

Skupština stanara u senci će kritikovati aktuelnu skupštinu stanara

Skupština stanara u senci će kritikovati aktuelnu skupštinu stanara

BEOGRAD, 24. mart 2015, (Njuz) – Član Demokratske stranke Bogdan Stojšić formirao je kućni savet u senci u zgradi u kojoj živi u beogradskom naselju Stepa Stepanović.

Kako je Stojšić rekao na predstavljanju članova novoformiranog kućnog saveta u senci, na ovaj korak su se odlučili jer je njihova zgrada nekada važila za najbolju u čitavom naselju.

– Danas smo došli u situaciju da su od nas bolje i lepše čak i one zgrade koje još nisu ni formirale kućne savete. Zbog toga ćemo na ovaj način pokazati svim stanarima kako bi izgledao naš zajednički dom da ga mi vodimo – istakao je Stojšić.

Među prioritetnim zadacima kućnog saveta u senci biće, kako je rečeno, vraćanje dobrih komšijskih odnosa po čemu su nekada bili prepoznatljivi, a što se izgubilo od kada zgradu vodi aktuelni kućni savet.

– Moramo vratiti taj komšijski duh, da budemo svi jedni uz druge i svi jednaki. Najbolji primer na koji način se pravi razdor među name jeste kad neko ostane zaglavljen u liftu. Ako se zaglavi neko ko podržava aktuelni kućni savet, onda se ključ za lift pronađe u sekundi. A ako ne, onda se obično čuje da taj kod koga je ključ nije u stanu, mora da se sačeka gradska služba i slično. Zahtevaćemo da nam se izradi kopija ključa za lift i da svi, bez obzira koga podržavaju, kad ostanu zaglavljeni odmah i budu oslobođeni – rekao je Stojšić.

On je istakao da aktuelni kućni savet već hvata panika od kućnog saveta u senci.

– Da je tako, pokazuje i to da su već počele provokacije. Od momenta obelodanjivanja naše namere učestale su pojave da se stanarima koji su nam bliski zvoni na interfon u vreme ručka, popodnevnog odmora ili u kasnim večernjim satima – naveo je Stojšić i dodao da bi samo naivni poverovali da se radi o dečjim nestašlucima.

Predsednik aktuelnog kućnog saveta Dragomir Backović poželeo je sreću u radu kućnom savetu u senci i rekao da se nada da će zaista na svojim primerima pokazati kako stanari treba da se ponašaju.

– Nadam da će baš na spratu gospodina Stošića prestati da nestaju sijalice iz hodnika i to baš ona najbliža njegovim vratima od stana – kratko je izjavio Backović.

Bane Grković

 1. Ja sam kaže:

  Znam neke koji su bili u senci i dok su bili na vlasti.
  Recimo Sloba, Vuk, Toma…svi su bili u senci svojih supruga.
  Tako da kod nas vazi pravilo da ispred uspesnih zena stoje neuspesni muskarci.

 2. Monika kaže:

  A je l’ prišivena senka k'o u Petra Pana il’ sama šetka, kako joj se svidi?

 3. Teoretičar zavere kaže:

  Pa naravno da ste u senci kada vam pokradoše sijalice!

 4. himalajac kaže:

  ma bre, ispred moje zgrade penzosi i mladi “oni sto nece da ustaju ujutru za ispod 800 e” vladaju u senci (i piju pivo) na klupici ispod drveta vec dvaespet godina. ima ih bar 8000 u om kraju sa deceniskim iskustvom u senci, tako da ako nekoj partiji zatreba, samo nek se jave

 5. zoran kaže:

  У зградама до 4 спрата за симпатизере кућног савета у сенци нема довољно степеника – следбеници владајућег кућног савета чим заврше ” силазак ” или ” пењање ” степеништем, ” иставе ” 3-5 степеника, сакрију исте и игноришу комшије станаре ” у сенци “…Они вештији и снажнији у току самог силаска или пењања постављају тренутно испред себе степеник, закораче на њега, окрену се, узму басамак иза себе и пребаце себи пред ноге, те операцију ” полагање степеништа ” понављају док не стигну до улазних врата у зграду, или до свог стана…Невештији и физички неспремнији станари гледају их са дивљењем и често им чувају стражу и додају степенике, а истовремено и краду занат а не само степенике…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *