Prizor sa odbora DS-a na kojem Rajković nije trebalo da bude
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

05. okt. 2020

Član DS-a slučajno otišao na sastanak pogrešnog DS-a

BEOGRAD, 5. oktobar 2020, (Njuz) – Tomislav Rajković, član Demokratske stranke iz Beograda, slučajno je otišao na sastanak pogrešne frakcije te stranke i to je problem sa kojim se kompletno članstvo ove partije suočava već nekoliko nedelja, a rešenja nema ni na vidiku.

S obzirom na to da Demokratska stranka trenutno ima najmanje dve frakcije, članovi često nisu sigurni kojoj frakciji oni pripadaju i gde bi trebalo da se pojave kada se održava neka sednica odbora ili sastanak.

– Video sam na Fejsbuku informaciju da će biti održan glavni odbor stranke, pa sam se spremio i otišao. To, međutim, nije bila ta Demokratska stranka koju sam ja očekivao, pa sam izašao sa sastanka. Sada pokušavam da saznam gde će i kada biti sastanak ove moje Demokratske stranke, ali sam totalno zbunjen jer ih izgleda ima još nekoliko – naveo je Rajković u izjavi za Njuz.

On je apelovao na sve Demokratske stranke da ubuduće vode računa o rasporedu svojih događaja, kako ne bi dolazilo do ovakvih zabuna.

– Čuo sam da je na ovaj sastanak na koji sam ja otišao više ljudi otišlo greškom nego zato što su želeli. Zato molim sve rukovodioce da ubuduće kada najavljuju događaje najave i koja je tačno frakcija u pitanju – kaže Rajković i dodaje da je već počeo da razmišlja o formiranju frakcije DS-a koju će činiti oni koji su zalutali na pogrešne sastanke.

Nenad Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    A koja konfuzija će tek biti kada se frakcije udruže sa frakcijama drugih partija? U Srbiji je potpuno evidentno kakav je rezultat kad ,,…lud zbunjenog”. Jasno je da je opozicija prepuna i ludih i zbunjenih!

  2. voya montoya kaže:

    Ovo se clanovima DSS , svakako ne moze dogoditi , jer uvidjaju jace , brze i bolje…Izdvajaju se kvalitetom i genomom…!!

  3. Snezana Radosevic kaže:

    Njuz, vrati se, a kako-ne znam. Zato sto – ako znam, onda nije moguce da kao takvo bude smesno. Izuzmimo (molim Vas) Lecicev cuveni “smeh”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *