Oboleli osećaju nesigurnost u rezultate SNS-a i smanjenje samopouzdanja u borbi protiv opozicije
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

04. feb. 2018

Član SNS otvorio psihološko savetovalište za nesigurne glasove

BEOGRAD, 4. februar 2018, (Njuz) – Momčilo Paunović, član opštinskog odbora Srpske napredne stranke sa Palilule otvorio je savetovalište za sve nesigurne glasove, javlja naš reporter iz centra grada.

Momčilo je ovu improvizovanu ordinaciju otvorio u prostorijama stranke nakon što su sa terena stizali izveštaji da neki građani u ovoj opštini nisu sigurni da će glasati za SNS.

– Na naše veliko iznenađenje, od svih građana kojima smo zvonili na vrata, jedan deo njih ipak nije mogao da potvrdi da će glasati za našu stranku. Kod njih smo odmah dijagnostikovali nesigurnost u naše rezultate, smanjenje samopouzdanja u borbi protiv opozicije i anksioznost usled delovanja stranih faktora na njihovu ranjivu psihu – objašnjava ovaj naprednjak – Uputili smo ih na lečenje u našu ordinaciju gde će moći da dobiju adekvatnu terapiju i besplatno izleče ovu bolest najkasnije do početka marta ove godine. Terapija povratka sigurnosti u svoj glas sastoji se od puštanja audio materijala i gledanja videa sa svim projektima koje je ova vlast na čelu sa Aleksandrom Vučićem ostvarila, a kao dodatna zaštita od recidiva puštaće im se i sve što je bivša vlast uništila – kaže ovaj član SNS.

Naš poznati doktor i stručnjak za bolesti glasača opozicije Zoran Radojičić kaže da sa se sa ovim simptomom ne treba igrati.

– Nesigurni glasovi mogu imati nesagledive posledice po rejting Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića. S toga je bitno što pre zbrinuti pacijente koji pokazuju ove akutne simptome i savet je da na lečenje povedu i članove porodice kako bi se preventivno uticalo i na njihovu eventualnu nesigurnost koju im oboleli član porodice može preneti. U suprotnom, može se dogoditi da dobijemo nesigurne projekte, poput nesigurnog Beograda na vodi ili nesigurnog metroa, zatim nesigurne plate i penzije i, na kraju krajeva, moju nesigurnu budućnost na mestu gradonačelnika Beograda – zaključio je dr Radojičić.

Miroslav Vujović

 1. voya montoya kaže:

  Zasto su standovi SNS, uvek sa tri kandidata,obuceni u bele kosulje ( ili jakne,sta li vec )..???.Bele kosulje, oznacavaju pravce razvoja i napretka,bez obzira kako se zakopcavaju…Svi glede belo ,u ove bele manekene…!!

 2. scoby kaže:

  Pre neki dan na vratima su mi se pojavile ljubazne cike i tete iz Opstine i kao Jehovini Svedoci mi postavili 2 pitanja:
  1. Za koga cete glasati na sledecim “izborima”?
  2. Ako necete glasati za nase bozanstvo AV, zasto necete?
  Kad sam ih oterao sa vrata, nesto su upisivali u svoje citabe, vrteli glavom i mrstili se. Draga Saveta, da li sam nesto pogresio?

 3. Boxy kaže:

  Jes vala..samo što ja ne bih samo psihološ savetovališta.Ja bih karantin-sobe otvorio za sve ove oscilirajuće tj nesigurne Pogledajmo ambulante pa sve je više obolelih i nesigurnih.Zato aspirin,limun,telegraf,pink lezi kući, izbegavaj javni prostor,zakljućaj se i dok ne prođe ovaj opozicioni virus tj izbori nema mrdanja.

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Eto šta je napredna vlast dala. Tabanaše, krimose i navijače pretvaramo u psihologe i savetnike, a laka batinjanja i psihotorturu u naučne metode. Vodja se ipak zeznuo kad je predložio narodu da pogleda kroz prozor. Neki progledali!

 5. nena kaže:

  Za posebno teske slucajeve, Paunovic je angazovao kolegu sa fakulteta Azarica.

 6. Baba kaže:

  Oni (SNS) sve znaju o tom psiholoskom problemu. Zato ce prvo obrlatiti penzipnere preko 70 god koji su uglavnom dementni, pa nenormalne srbofile koji su uglavnom priglupi ili skroz glupi, a niz drugih su za njih jer su na njihovom platnom spisku. E, pa? Pobedice

 7. Strani Placenik kaže:

  Da li su Krstic, Vucicevic, Lazanjski i Sarapa glavni terapeuti?

 8. zivorad stankovic kaže:

  Ovo nije psiholoski ,no psihijatrijski problem,ako me razumete!

 9. zivorad stankovic kaže:

  Za ublazavanje komentara,obratite se nekom dobrom psihologu!

 10. Gagi kaže:

  Nezsigurnima dok su kod dr. Radojcica treba povaditi barem 5-6 zuba (najbolje broj zuba svesti ispod polovine), jer bezzubi glasaci uvek glasaju za lopove i bolesnike na vlasti. Sto manje zuba u glavi to je manja inteligencija coveka. Pogledajte samo fotografije Vuckovih mitinga, nekad Slobinih i Seseljevih – sve neka fina bezzuba gospoda u transu. Za ovu terapiju sam zasluzio Nobela ili barem sendvic!
  p.s. raduje me ovo sto za slanje komentara moram da imam aktivirane coocies – znaci da Vucko cita Njuz net i sa radoscu bi zeleo da isprati sta svako od nas pise, komentarise i misli – sigurno bi se srdacno upoznao sa svakim od nas!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *