Članovi SNS-a svakodnedno zaboravljaju pesme ovog muzičara
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

27. feb. 2017

Članovi SNS-a masovno zaboravljaju pesme Vlada Georgieva

CELA SRBIJA, 27. februar 2017, (Njuz) – Rukovodstvo Srpske napredne stranke donelo je pre sedam dana odluku da svaki član stranke mora što pre da zaboravi svaku pesmu Vlada Georgieva.

Tom prilikom je istaknuto da se koncerti ovog pevača neće održavati u gradovima u kojima SNS ima većinu, niti će se njegove pesme puštati na televizijama i radio stanicama, kako bi svim pripadnicima bilo lakše da ih što pre zaborave.

– Čim sam dobio obaveštenje da moram da zaboravim sve Vladine pesme prionuo sam na zadatak. Iako intezivno radim na zaboravljnanju Vladinog repertoara veliki problem mi predstavlja to što mu sve pesme liče jedna na drugu i onda više ne znam da li sam zaboravio „Mi nismo mi“, ili „Ženu bez imena“, ili je to ipak bila „Živim da te nađem“, pa moram sve da zaboravljam iz početka – požalio se Čedomir Pantić, član SNS-a iz Smedereva.

Radmila Đorić, Čedomirova sugrađanka i stranačka koleginica, kaže da je ona već uspela da zaboravi veći deo Vladovog repertoara.

– Zaboravila sam 98 odsto pesama koje on peva. Ostale su mi još samo „Tropski bar“ i „Draga“, ali to će mi biti najakše da potisnem jer su u pitanju dueti, pa ne moram da zaboravim cele pesme već samo delove koje peva Vlado, dok slobodno mogu i dalje da pevušim “kad otvoriš to ladno pivo Vlado, oli dodat mi ga ti” – istakla je ona.

Radmila je naglasila da, iako svi naprednjaci imaju težak zadatak pred sobom, veruje da će uspeti da ga izvrše, jer im je to polazilo za rukom i kada su teže stvari u pitanju.

– Pre nekoliko godina smo morali da zaboravimo šta je sve pričao i kakve je stavove nekada imao Aleksandar Vučić. Kada smo to uspeli sigurna sam da ćemo se izboriti i sa zaboravljanjem nekoliko desetina pesama – objasnila je ona.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ta manite se ćorava posla. I Vlado i SNS-ovce su odavno dobili note i uče da pevaju samo albanski izvorni melos!

 2. Ja sam kaže:

  Po istoj logici clanovi sns-a treba da zavorave i pozorisne predstave vecine domacih glumaca, da ne idu na predavanja profesora na drzavnim fakultetima, da zaborave sve knjige nasih knjizevnika koje su procitali… sve u svemu, treba da zaborave da citaju. Sve ovo ce biti veoma lako za ogromnu vecinu naprednog clanstva jer i onako ne razlikuju brojke od slova.

  1. Ja sam kaže:

   U sps- je nova pevacka zvezda na pomolu. Za sada peva iskljucivo po svadbama sns-ovnova. Zastitni znak joj je istetovirano koferce a omiljena hrana banana. U repertoaru ima samo jednu pesmu, posvecenu mostovima. Za sada Ima svoju grupu ali se ocekuje da ce se nakon aprilskog izbornog festivala stopiti u sns bend, ili ugasiti.

  2. frka kaže:

   Nema sta da zaborave, oni te stvari nikada nisu konzumirali. Samo pretnje, pretnje, pretnje…

  3. Andrea kaže:

   Nikada nisu ni znali nista od pomenutog

 3. scoby kaže:

  A mogao je da peva na svadbi Nikole Seljakovića…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *