nazad na vrh

Članovi SPS-a danas prosuli vodu za Dačićem kad je krenuo u vladu

Partijske kolege su Dačića ispratile prosipanjem "Evian" vode

BEOGRAD, 15. jun 2017, (Njuz) – Članovi Socijalističke partije Srbije danas su za predsednikom partije Ivicom Dačićem, kada je kretao u Vladu Srbije, prosuli punu kofu vode za sreću kako bi bio izabran za novog premijera Srbije.

Vodu su zajedno prosuli Slavica Đukić Dejanović, Dušan Bajatović i Branko Ružić, a ritualu je prisustvovalo celo predsedništvo stranke.

– Mi inače nismo sujeverni, ali situacija je toliko neizvesna da nam ništa drugo nije preostalo nego da se pouzdamo u čistu sreću. Nadamo se da će, sad kad smo prosuli vodu za Ivicom, sve poteći poput vode iz kabla, to jest iz kofe – navela je Slavica Đukić Dejanović.

Njen kolega Dušan Bajatović kaže da su jedva objasnili Dačiću da ne sme da se okreće ka njima kad budu prosuli vodu da bi ritual delovao.

– Hteo je da se okrene i da nam mahne, ali smo mu objasnili da to nipošto ne čini jer je onda ceo čin besmislen, a džabe bismo protraćili i 20 litara “Evian” vode koju sam lično nabavio za ovu priliku – objasnio je Bajatović.

Kako saznajemo, ukoliko Dačić bude izabran za premijera, zlatna kofa, koju je takođe kupio Dušan Bajatović, biće proglašena za zvaničnu amajliju Socijalističke partije Srbije.

Nenad Milosavljević

  1. Samo da mu crna Maja-jonizatorka ne predje put.
    P.S.
    I Vi, kao nada macura, u svemu vidite vucica. Cas je dacic, cas je vucic.

  2. Vodu nisu prosuli oni, nego neko drugi. Nije kofa nego malo više. I nije za sreću nego da niz nju ode!

  3. Sjajno :D U pasusu sa okretanjem se iz Dačića promolio lično On, Veliki Vučko, znamo da to nije greška autora!

  4. gazirana Miljacka…???Topciderska reka je cistija od pripadnika ljubitelja crvene ruze,koju su olako prihvatili,umesto Zvezde,zvezde petokrake,pentagrama,crvene zvezde…Drzi ih samo svedski standard koji su medjusobno postigli,i pesma koju pevaju vec 25 godina!!!Ali Alek je progledao…???o

  5. a da li je ivica poneo koferce?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix