njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

10. feb. 2014

Članske karte Demokratske stranke dostigle rekordnu vrednost među kolekcionarima

Članska karta DS iz 2014. vredi više hiljada evra

Članska karta DS iz 2014. vredi više hiljada evra

BEOGRAD, 10. februar 2014, (Njuz) – Za članskim kartama Demokratske stranke ovih dana vlada prava pomama među kolekcionarima, saznaje Njuz.

Najveću vrednost dostižu one izdate u 2014. godini, koje samo retki imaju sreću da vide, a koje su zbog svoje retkosti neki kolekcionari spremni da plate papreno.

– Uspeo sam da dođem u posed članske karte Demokratske stranke sa početka januara 2014, a platio sam je nekoliko hiljada evra. Dvoumio sam se između toga i jednog retkog sata iz viktorijanskog doba, ali čujem da tih satova ima još par komada u svetu pa sam se zato opredelio za ovo prvo – kaže za Njuz Igor Uzelac, kolekcionar iz Beograda – Čuo sam da se pojavila jedna pristupnica sa kraja januara ove godine, a ukoliko je to istina, vredela bi pravo bogatstvo – tvrdi on.

– Trenutno najmanje vrede članske karte DS-a iz perioda 2008-2012, dok se one iz perioda nakon što je ubijen Zoran Đinđić dele besplatno ili se menjaju za kutiju šibica jer ih ima jako mnogo na tržištu – kaže Uzelac.

Među kolekcionarima u Srbiji vlada mišljenje da jedina stvar koja bi mogla da dostigne sličnu vrednost pristupnicama DS-a jesu članske karte nove Tadićeve stranke.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  A sto taj Uzelac ne ode do sedista DS i uclani se, pa onda od sebe otkupi tu jedinu februarsku clansku kartu.
  Ako ga je sramota, onda nista…

  1. Gagi kaže:

   Vrlo malo ljudi pristaje da njake po sebi ma koliko zaradili…

 2. aleksandar kaže:

  Induktivno zakljucujem da ce i karte Srpske Neolitske Stranke isto toliko kostati sa koju godinu, samo ih treba sad preziveti….

 3. MRVOjed kaže:

  Samo se zezajte ali te nove članske karte biće ulaznice za radno mesto, samo da osvane 17. mart….

 4. strani placenik kaže:

  Pu majku mu! A ja kad je ono Tadic izasao iz stranke moju frljim u sporet. E da sam samo par dana sacekao . Krivo mi je sto sam naterao da to isto urade svi ukucani!!! Kuku kuku…..

 5. Tom@ kaže:

  Clanske karte dobro cuvati , uskoro (verovatno oko ovih izbora) moci ce se dobro zameniti npr. clanskim kartama nekih drugih stranaka : korist bi mogla biti ogromna a uz malo srece glavna premija -PPV

 6. Ja ja ja kaže:

  Imam ja jednu od SPO ko zna iz koje ere. Ako je pronadjem stavljam na ebaj :D

 7. celtic kaže:

  Kupujte, narode, glasali ste za sve to kad je puška pukla.

 8. Aleksandar Hejter kaže:

  brutal! :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *