Ćlan stranke strpljivo sakupljao sendviče
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

12. feb. 2016

Članu SNS-a u kolekciji fale samo sendviči iz Surdulice, Prokuplja i Bačkog Jarka

BEOGRAD, 12. februar 2016, (Njuz) – Član i aktivista Srpske napredne stranke Nemanja Todorović (38) vrlo je blizu da kompletira kolekciju sendviča iz cele Srbije koje sakuplja već tri godine.

Todorovića od tog cilja dele svega tri sendviča i to iz Surdulice, Prokuplja i Bačkog Jarka, koji inače među kolekcionarima važe za primerke koje je teško nabaviti i koji su jako vredni.

Todorović je, uprkos tome što mu fale ova tri takozvana “zlatna sendviča”, najuspešniji kolekcionar među svim članovima, aktivistima i simpatizerima SNS-a.

– Za tri godine sam prisustvovao otvaranjima, presecanjima traka i stranačkim skupovima u skoro svim mestima u Srbiji. Ipak, dok su ostali članovi svoje sendviče odmah na licu mesta jeli u slast, ja sam se odricao trenutnog zadovljstva i strpljivo sakupljao sendviče. Kod kuće sam ih isušivao i potom stavljao u svoj sendvičarijum – objasnio je Todorović za Njuz.

On je iskoristio priliku da pozove stranačke kolege iz drugih odbora da mu se jave ukoliko imaju neki od sendviča koji mu fali.

– Imam duplikate sendviča iz Kraljeva, Sente, Gornjeg Milanovca i Beograda, tako da ukoliko nekome fali nešto od toga, spreman sam da dam i dva sendviča za jedan koji mi fali – rekao je Nemanja Todorović i naglasio da ga zainteresovani za menjažu mogu naći subotom od 11 do 14 časova kod Terazijske česme.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Snsovci razmisljaju o uvodjenju sendvica za visekratnu upotrebu-od silikona.
  Toma svakom clanu sns-ja koji prikupi 100 plastikanaca dodeljuje jubilarni sendvis: gore i dole hleb od tri dinara a izmedju stiropor.

  1. gg kaže:

   Ajde deco, mrš gledati crtaće.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  I onda se narod zali kako im ne valja, umesto da se posvete boljitku, kao ovaj naprednjak!

 3. mirko kaže:

  I posle kazu da je narod gladan. Nije gladan cuva ko pašce za kasnije.

 4. Pera kaže:

  Sendvicarijum ima jos jedno znacenje: analogno sa konzilijum, sendvicarijum je grupa botova koja zajednicki raspravlja kako da se postavi prema najnovijoj gluposti vodje neposredno pred pocetak botovanja.

 5. Ime (obavezno) kaže:

  Ova vlast znatno pospesuje kolekcionarstvo! Stalno neka menjaza duplikata.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *