njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

25. jul. 2018

Čopor čupavih papuča lutalica napao prolaznika u Beogradu

BEOGRAD, 25. jun 2018, (Njuz) – Pobesneli čopor krznenih papuča lutalica naneo je rano jutros više povreda slučajnom prolazniku T. S. (44).

T. S. je hitno prevezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć. On je zadržan na posmatranju, a stanje mu je za sada stabilno. Nesrećnog čoveka pobesnele papuče su napale u samom centru Beograda, ispred ulaza zgrade u kojoj živi.

– Viđao sam u poslednje vreme nekoliko puta grupice čupavih papuča koje nemaju vlasnike, ali nikada nisu bile ovako agresivne. Obično me samo onjuše i veselo zavrte petom. Zato ni sada nisam obraćao pažnju kada su mi se približile, a kada sam shvatio da nemaju dobre namere, već je bilo kasno – rekao je T. S. u kratkoj izjavi ekipi Njuza koja ga je posetila u bolnici.

Prema njegovim rečima, posledice bi bile i teže da u blizini nije našao ostatke kamenja i betona koji su otpali sa obližnje fasade, pa je njime gađao krvoločne papuče koje su tada pobegle.

– Apelujem ovom prilikom na sve ljude koji imaju čupave papuče za kućne ljubimce da ih ne ostavljaju i ne izbacuju na ulicu. Ako više ne možete da se brinete o njima, ako su vam dosadile, raspitajte se da li neko želi da ih udomi ili kontaktirajte neki azil za papuče da ih preuzme. Na kraju krajeva, bolje je i da ih uspavate nego da nekoga ovako ozbiljno povrede. Ne smem ni da zamislim šta bi se desilo da sam jutros sa sobom poveo dete u šetnju – rekao je T. S. i zaključio da, iako možda tako deluje, čupave papuče nisu moda, već su u pitanju stvorenja koja mogu da budu izuzetno opasna.

Nenad Milosavljević

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Cela nacija papučarska – sedi kod kuće i ne glasa kad treba, a par pari čupavih papuča se razgoropadi i eto nacionalne tragedije!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *