nazad na vrh

Čovek ceo dan pokušava da pronađe neku Kastrovu pesmu na Jutjubu

Na Jutjubu se mogu naći samo vesti o Kastru

KRUŠEVAC, 27. novembar 2016, (Njuz) – Boris Petronijević (36) požalio se danas prijateljima da od kada je saznao za smrt Fidela Kastra bezuspešno pokušava da nađe neku njegovu pesmu na Jutjubu.

Ovaj Kruševljanin ističe da mu je velika želja da šeruje pesmu preminulog kubanskog lidera na društvenim mrežama i da na taj način oda počast jednom od svojih omiljenih pevača.

– Veoma me je pogodila smrt Fidela Kastra jer sam, čim sam saznao tužnu vest, shvatio koliko mi je on ustvari značio u životu i koliko volim njegove pesme. Nisam, kao svi, napisao RIP ili nešto slično, već sam hteo da ga poslednji put pozdravim nekom njegovom divnom baladom. Međutim, od jutros ne mogu da pronađem ni jednu jedinu pesmu. Satima pretražujem Jutjub i ne vredi, ništa nisam pronašao – izjavio je Boris za Njuz.

– Kucao sam “Fidel Kastro greatest hits“, “Fidel Kastro playlist“, “Fidel Kastro live“, “Fidel Kastro lyrics“, “Fidel Kastro full album“, pretražio sam ceo Fejsbuk u nadi da ću naći pesmu koju je neko okačio na svoj profil, ali uzalud, nigde ništa. Prosto ne mogu da poverujem da tokom svih ovih godina niko nije našao za shodno da neku njegovu pesmu, bilo koju, stavi na Jutjub i da na taj način i nekim novim generacijama omogući da uživaju u stvaralaštvu ovog genija – dodao je on.

Boris kaže da ga još uvek nije napustila nada da će na Jutjubu pronaći nešto što nije emisija o Kastru, neki njegov intervju ili govor, i da će, dok se to ne desi, svu ljubav i poštovanje koje je prema njemu oduvek osećao iskazati tako što će njegovu sliku koristiti kao profilnu fotografiju na Fejsbuku.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Nema covek srece. Nek proba sa domacim izvodjacima “Miljacka – izvodjac: Gljivica”

  2. Borise, ima jedna O njemu. Autor je neki Emir, a pocinje:
    ,, Uskliknimo s ljubavlju
    Svetitelju Fidelu…”

  3. Зоран Бабић, телеграм Билу Клинтону (Бил који седи са вучићем): “Поштовани госин прецедниче, примите мое учешће поводом смрти генерала Кастера, изгинулог у борби против индијанских терориста, великих пријатеља наших народа и носиоца борбе за слободу. На сарану не могу да дођем, имам заказану мезе-терапију (ушприцавају ми на лице), ал на четрес дана долазим обавезно. С поштовањем, ваш Бабић, са женом, исто вашом.”

  4. Mislim da je on napravio onu poema o che guevari

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix