njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

24. dec. 2014

Čovek cupkanjem i mrdanjem nogu odložio odlazak u WC za nekoliko sati

...

BEOGRAD, 24. decembar 2014, (Njuz) – Dejan Irić, tridesetpetogodišni ekonomista sa Karaburme, uspeo je danas konstatnim cupkanjem i mrdanjem nogu da odloži odlazak u WC za više od 5 sati, saznaje Njuz.

Svedoci ovog događaja kažu da je Dejan sa laganim cupkanjem počeo jutros oko 11 časova, a da se ubrzanim korakom ka toaletu zaputio tek oko pola 5.

I sam Dejan, u izjavi za Njuz, kaže da nije očekivao da će uspeti ovoliko da izdrži.

– Godinama već pokušavam da odložim odlazak u WC cupkanjem dok sedim, ali mi nikako nije uspevalo. Par puta sam se ozbiljno zapitao da li to cupkanje ima smisla i zbog čega to stalno radim kada posle moram da trčim do toaleta – ispričao je Dejan.

– Međutim danas sam pronašao pravi ritam cupkanja i mrdanja nogu kojim sam uspeo da satim odlažem odlazak u WC. Tajna je u savršeno izbalansiranom radu nogu i naizmeničnom pomeranju desne i leve noge u određenim vremesnkim intervalima. Na ovaj način potpuno neutrališete potrebu za fiziološkom potrebom jer se potpuno posvećujete razmišljanju o nogama – objasnio je ovaj Beograđanin.

Dejan je dodao da, u slučaju da osoba koja želi da odloži odlazak u WC ne sedi već stoji, pored cupkanja i mrdanja nogama obavezno mora i da se savija u kolenima, drži za međunožje i viče “uuuufffff”.

Soko Sokolović

  1. Ja sam kaže:

    A da li ce Skupstina uvrstiti u raspravu po hitnom postupku
    ,,Dejanov Zakon o odlozenom mokrenju kod muskaraca”?
    Pa red bi bio. Ipak je ovo vaznije od Tijaninog ili Zojinog zakona.
    Zar ne, Babicu, naduvana besiko?

    1. Ja sam kaže:

      Ovo mokrenje me seti mog detinjstva.
      U vreme svinjokolja mi, decaci, smo uzimali svinjske besike, posipali ih pepelom i laganim udatanjem o ravnu podlogu razvlacili ih sve do zeljene velicine. Onda ih naduvavali i onako crvenkaste i zaobljene koristili kao zamenu za balone i lopte.
      A devojcice iz tog doba su, kao danas Maja, bile smerne, povucene i nevine.
      Pisem ovo, a pojma nemam kakve veze ima sa Zoranom Babicem i Skupstinom.

      1. celtic kaže:

        Nekada se gicina bešika kod nas Srba koristila kao kondom i zvala se pušnjak (dugosilazni akcent na “u”). Ni najjači mlaz ga nije mogao probiti, a kao što znamo, nema carskog reza bez carskog mlaza :-)

        1. Ja sam kaže:

          Znaci…svinja ima dvostruku namenu… i za jedenje i za… ono drugo.

    2. xy kaže:

      Laže bre džukela, sve ovo je izmislio samo da bi dobio prostor u medijima! Hoće da bude kao Soraja, Stanija, Ceca, Jeca… O njima se priča po medijima “ispala bradavica, sevnula guzica,” a ovaj Dejan Irić hoće da cupka nogama i da izlazi po novinama! E pa stvarno čudna vremena dođoše, sve kako rekoše Tarabići i Toma grobar to nam se i događa!

  2. Monika kaže:

    Na paradi su zbog kiše svi sjebali bešiku i prostatu. Sada, nose pelene za odrasle!

  3. mirko kaže:

    Zasto mi se cini da je picousti uspeo da cenzurise I njuz.net?

    1. slavko kaže:

      Mozda zato sto se prica o toaletu, besici, sve je blizu supka a ni reci o Stefanovicu I Vulinu.

    2. celtic kaže:

      Ne čini ti se, kupio ga je. Čitaj u telegrafu.

  4. patrijota bez iskustva kaže:

    G. Irić je pravi primer savestnog gradjanina, koji pokazuje kako gradjanin treba da se ponaša u krizi. On je uštedeo bar 20% na potrošnji vode. Pa plus habanje daske, prljanje kupatila….e..štediša. Takav nama treba, još samo da nauči da mljacka sa prazinm ustima, bar za ručak. Ne mora ni da glasno podriguje…Hm, a je li to scenario za bota foto-robota?

  5. gradjanin kaže:

    Tako i g-din Vucic cupka dva meseca ispred ljudi iz MMF-a kako bi odložio proglašavanje bankrota Srbije.

  6. zoran kaže:

    A onda se ispred vrata MMF dogodio preokret – umesto da nastavi da cupka, aca mirakl poceo da presipa iz suplje u praznu casu, prstanol kao lek za prostatu izgubio je dejstvo, te se bankrot razlio vascelom Srbijom,hvatanje za medjunozje dalo je notu spektakularnosti i dostojanstva samom dogadjaju…

  7. Jan kaže:

    Cupkam ja tako s noge na nogu u ritmu , kad mi priđe jedna plavuša i kaže: čoveče vi imate fenomenalan ritam , mogli bi da me pozovete uveče na ples .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.