Todor Stamatović se nada da će predstojeći Božić proslaviti kod kuće
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

01. jan. 2017

Čovek dočekao Novu godinu u redu za zdravstvene knjižice

BEOGRAD, 1. januar 2017, (Njuz) – Todor Stamatović (43), radnik iz Beograda, dočekao je Novu godinu u redu za predaju dokumenata za novu elektronsku zdravstvenu knjižicu.

Stamatović je, naime, još 31. decembra čekao da obavi taj posao, ali kada je video da neće stići na red, morao je da donese odluku.

– Pomislio sam da ću, ako ostanem da čekam, 1. ili 2. januara sigurno doći prvi na red. Tada sam odlučio da Novu godinu dočekam čekajući ispred filijale RFZO u Bulevaru kralja Aleksandra. Otišao sam nakratko da kupim neko piće i malo namirnica za meze, a usput sam uzeo i prskalice i jednu kapu Deda Mraza koja svetli, tako da sam u ponoć proslavio Novu godinu, ali i to što sam prvi u redu za knjižicu – izjavio je ovaj čovek.

Prema Stamatovićevim rečima, cele noći je imao i bogat novogodišnji program.

– Kod Skupštine su svirali razni muzičari, a pošto je to u blizini, sve se čulo jako dobro i ovde. U ponoć sam gledao vatromet i sam sam sebi čestitao Novu godinu uz Bajagu, a odigrao sam i „vozić“ uz Bajaginu pesmu „Moji drugovi“. Morao sam samo da pazim da se ne udaljim previše od RFZO da mi neko slučajno ne bi zauzeo mesto – objasnio nam je Todor Stamatović.

Ovaj radnik će večeras ispred RFZO-a upriličiti i reprizu dočeka Nove godine, a nada se da predstojeći Božić proslaviti sa svojim bližnjima.

Nenad Milosavljević

 

 1. Ja sam kaže:

  Eh, sto ti je maler!
  Dobijes tamo nekada TRAJNU zdravstvenu a ne umres u 2016. pa moras opet da je produzavas do novog neogranicenog roka.
  Aj, ziveli!

  1. Pera kaže:

   Bolje ti je da odmah umres i tako nemas za sta da zivis.

  2. Pera kaže:

   Sta ces tehnologija napreduje za koju godinu izmislice se nesto novo pa cemo morati ponovo sve (pasos, LK, zdravstvena…) pa i ove “trajne” zdravstvene…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *