nazad na vrh

Čovek iz centra Zlatibora došao u Beograd da malo uživa u prirodi

BEOGRAD, 9. decembar 2020, (Njuz) – Momir Katić, momak iz centra Zlatibora, došao je danas u Beograd kako bi malo uživao u prirodi, saznaje Njuz.

On kaže da voli svoj kraj i da ne bi želeo da živi bilo gde drugde, ali da se povremeno malo uželi prirode, zbog čega je došao u prestonicu na nekoliko dana.

– Kada u svom stanu na Zlatiboru izađem na terasu imam divan pogled na dve zgrade i tri gradilišta. Već sam se i navikao da me svakog jutra bude bušilice i mešalice. Ne mogu da se bunim i moju zgradu su tako isto zidali i radujem se što ću dobiti i nekoliko stotina novih komšija, ali normalno je da se čovek malo uželi i prirode – otkriva ovaj momak i dodaje da je danas stigao kod kuma koji živi na Dorćolu.

– Ima i ovde zgrada, ali nekako su manje nagurane. I ima nekih zelenih površina između, ma bukvalno me podseća na detinjstvo kad je tako bilo i na Zlatiboru. Dolazak u Beograd za mene je kao neki vremeplov, kao da sam se vratio deset, petnaest godina unazad – kaže ovaj Zlatiborac i dodaje da se najviše raduje što će u Beogradu konačno moći da gazi po travi i sluša cvrkut ptica.

Marko Dražić

  1. E taj Gojko. Taman pronadjoše njegovih 39 luksuznih i hektarskih stanova u Beogradu, a on pobeže na Zlatibor. I natera Zlatiborce da napuste zavičaj. Sad još da počnu da preuredjuju trgove i seku stabla, očas će usesti na upražnjeno mesto zamenika gradonačelnika Novog Beograda!

  2. Odmah preko gradilišta je burekdzinica, odličan im je burek, imate pravo što se tiče građenja, prizemna zgrada dobije nadogradnjom još četiri, grozno.

  3. …Eeee, jos kada proba beogradske, suhomesnate proizvode, brenda Zlatibor.. , ostade on u Beo-gardu , cekajuci vakcinu sa Zlatiborom…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix