njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. dec. 2020

Čovek iz centra Zlatibora došao u Beograd da malo uživa u prirodi

BEOGRAD, 9. decembar 2020, (Njuz) – Momir Katić, momak iz centra Zlatibora, došao je danas u Beograd kako bi malo uživao u prirodi, saznaje Njuz.

On kaže da voli svoj kraj i da ne bi želeo da živi bilo gde drugde, ali da se povremeno malo uželi prirode, zbog čega je došao u prestonicu na nekoliko dana.

– Kada u svom stanu na Zlatiboru izađem na terasu imam divan pogled na dve zgrade i tri gradilišta. Već sam se i navikao da me svakog jutra bude bušilice i mešalice. Ne mogu da se bunim i moju zgradu su tako isto zidali i radujem se što ću dobiti i nekoliko stotina novih komšija, ali normalno je da se čovek malo uželi i prirode – otkriva ovaj momak i dodaje da je danas stigao kod kuma koji živi na Dorćolu.

– Ima i ovde zgrada, ali nekako su manje nagurane. I ima nekih zelenih površina između, ma bukvalno me podseća na detinjstvo kad je tako bilo i na Zlatiboru. Dolazak u Beograd za mene je kao neki vremeplov, kao da sam se vratio deset, petnaest godina unazad – kaže ovaj Zlatiborac i dodaje da se najviše raduje što će u Beogradu konačno moći da gazi po travi i sluša cvrkut ptica.

Marko Dražić

 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  E taj Gojko. Taman pronadjoše njegovih 39 luksuznih i hektarskih stanova u Beogradu, a on pobeže na Zlatibor. I natera Zlatiborce da napuste zavičaj. Sad još da počnu da preuredjuju trgove i seku stabla, očas će usesti na upražnjeno mesto zamenika gradonačelnika Novog Beograda!

  1. Никола К. kaže:

   И после чика Весић не ваља..

 2. Gebo kaže:

  Odmah preko gradilišta je burekdzinica, odličan im je burek, imate pravo što se tiče građenja, prizemna zgrada dobije nadogradnjom još četiri, grozno.

 3. voya montoya kaže:

  …Eeee, jos kada proba beogradske, suhomesnate proizvode, brenda Zlatibor.. , ostade on u Beo-gardu , cekajuci vakcinu sa Zlatiborom…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *