njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. maj. 2022

Čovek jeo besplatno za Prvi maj sistemom “tri roštilja”

BEOGRAD, 1. maj 2022, (Njuz) – Đorđe Ostojić (31) iz Beograda uspeo je da za samo tri sata tokom Prvog maja jede potpuno besplatno, koristeći sistem “tri tuđa roštilja”.

Đorđe je pristao da za Njuz otkrije kako je ostvario ovaj poduhvat.

– Potrebno je da Prvog maja rano izjutra odete na Košutnjak, obiđete par krugova i bacite oko na izletnike koji roštiljaju. Onda priđete grupi koja ima najbolje meso, malo se sprijateljite sa njima, pitate ih šta ima novo, razmenite po koju reč o vremenu, politici i ratu u Ukrajini i pošto se otkrave, a glupo im je da vas otkače, ponudiće vam njihovu hranu. Tu uzmete par ćevapa i nastavite dalje – otkriva Đorđe.

– Kod sledeće grupe, po istom principu sprijateljavanja, uzmete par kobasica. Zatim kod sledeće grupe par krmenadli i tako dalje. Ako ste srećnik, desiće se da naletite na izletnike koji će vas ponuditi belim pilećim mesom, a nikako ne odbijajte lepinju, mladi luk ili paradajz salatu uz hranu. Kod svake od odabranih grupa uzmite po flašu piva i ne zaboravite da ponesete hrane da vam se nađe i za naredne dane – objašnjava ovaj nezaposleni Beograđanin.

– Dobijajući na poklon meso, salate i pivo, štedite znatno više para nego kada biste pravili sami svoje meso, salate i kupovali pivo – kaže Đorđe – Kada se u pogledu hranjenja oslonite na druge ljude, osetićete neverovatnu promenu u svojoj sitosti – dodaje on.

Na naše pitanje kako se snalazi u životu i od čega živi, ovaj snalažljivi mladić sa sjajnim savetima kratko je odgovorio da je za to potrebna pomoć roditelja.

Miroslav Vujović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *