nazad na vrh

Čovek jeo besplatno za Prvi maj sistemom “tri roštilja”

BEOGRAD, 1. maj 2022, (Njuz) – Đorđe Ostojić (31) iz Beograda uspeo je da za samo tri sata tokom Prvog maja jede potpuno besplatno, koristeći sistem “tri tuđa roštilja”.

Đorđe je pristao da za Njuz otkrije kako je ostvario ovaj poduhvat.

– Potrebno je da Prvog maja rano izjutra odete na Košutnjak, obiđete par krugova i bacite oko na izletnike koji roštiljaju. Onda priđete grupi koja ima najbolje meso, malo se sprijateljite sa njima, pitate ih šta ima novo, razmenite po koju reč o vremenu, politici i ratu u Ukrajini i pošto se otkrave, a glupo im je da vas otkače, ponudiće vam njihovu hranu. Tu uzmete par ćevapa i nastavite dalje – otkriva Đorđe.

– Kod sledeće grupe, po istom principu sprijateljavanja, uzmete par kobasica. Zatim kod sledeće grupe par krmenadli i tako dalje. Ako ste srećnik, desiće se da naletite na izletnike koji će vas ponuditi belim pilećim mesom, a nikako ne odbijajte lepinju, mladi luk ili paradajz salatu uz hranu. Kod svake od odabranih grupa uzmite po flašu piva i ne zaboravite da ponesete hrane da vam se nađe i za naredne dane – objašnjava ovaj nezaposleni Beograđanin.

– Dobijajući na poklon meso, salate i pivo, štedite znatno više para nego kada biste pravili sami svoje meso, salate i kupovali pivo – kaže Đorđe – Kada se u pogledu hranjenja oslonite na druge ljude, osetićete neverovatnu promenu u svojoj sitosti – dodaje on.

Na naše pitanje kako se snalazi u životu i od čega živi, ovaj snalažljivi mladić sa sjajnim savetima kratko je odgovorio da je za to potrebna pomoć roditelja.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix