Đorđe se brine da sa njegovim zdravljem nešto nije u redu
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

07. jan. 2017

Čovek koji još uvek nije zaražen virusom gripa plaši se da je problem u njemu

ZEMUN, 7. januar 2017, (Njuz) – Đorđe Prostran, tridesetsedmogodišnji stanovnik Zemuna, požalio se danas da mu uopšte nije jasno zbog čega ga virus gripa tokom poslednjih 20 dana uporno zaobilazi. Prema njegovim rečima svi članovi njegove uže i šire porodice bili su pogođeni ovom epidemijom, kao i veliki broj prijatelja i kolega, samo je on prošao čak i bez najobičnije prehlade.

– Plašim se da je problem u meni. Nemam logičnije objašnjenje. Sve iz mog okruženja zakačila je ova epidemija osim mene, iako sam sa njima provodio dosta vremena. Mlađa ćerka je poslednja u nizu zaraženih, ozdravila je pre 4 dana, a meni još uvek nije ništa iako je period inkubacije prošao. Počeo sam da se brinem da sa mojim zdravljem nešto nije u redu – izjavio je Đorđe za Njuz.

– Išao sam i kod lekara, radio sam sve moguće analize i prema svim rezultatima ne postoji nijedan razlog da se i ja ne razbolim. Lekari samo odmahuju glavom, pošto ni njima nije jasno zbog čega sam zdrav, i govore mi da se strpim, da će epidemija potrajati i da ću sigurno dobiti grip. Nadao sam se da će na mene doći red kada starija ćerka krene u školu, međutim raspust je produžen i sada ne znam šta da radim. Zaista sam očajan – rekao je ovaj Zemunac.

Na molbu Njuza da prokomentariše neobični slučaj Đorđa Prostrana, Nada Macura, najpopularniji srpski lekar i portparol Hitne pomoći rekla je da za njega još uvek ima nade.

– Ja bih ga posavetovala da ne sluša nijedan moj savet koji se odnosi na količinu tečnosti i način oblačenja. Kad to bude uradio, pitanje je dana kada će dobiti grip – rekla je ona.

Soko Sokolović

 1. Zoin Mihailo kaže:

  I saveti stručnjaka kako da se spreči grip su dobili grip.

 2. Ja sam kaže:

  nada macura- u sve se mesa.

  1. Ja sam kaže:

   Je l’ da da je bljak?
   Skoro pa k'o aca.

 3. Haha kaže:

  Laze. Vakcinisao se! A svi znamo sta vakcine naprave od coveka. Sad ce hteti i u NATO!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *