nazad na vrh

Čovek krenuo pešice u Kinu da preuzme pošiljku sa Aliekspresa

NJUZ, 10. decembar 2019, (Njuz) – Radoslav Trajković, mali preduzetnik iz Beograda, krenuo je pešice u Kinu kako bi preuzeo pošiljku koju je naručio na Aliekspresu.

Trajković se na ovaj potez odlučio zbog štrajka Pošte, jer strahuje da mu iz Kine neće stići vrlo važna pošiljka.

– Pre oko mesec dana sam naručio neverovatan predmet po još neverovatnijoj ceni. Uzeo sam odličnu novogodišnju silikonsku masku za telefon i to na popustu od čak 60 odsto. Umesto tri dolara, platio sam je nešto više od dolara. Na poleđini piše mnogo dobra fora, kaže: “Nova godina, stari ja!”, haha. Kapirate? Ništa neće da se promeni!  E, sad, pošto je Pošta stupila u štrajk, uplašio sam se da mi maskica neće stići pre Nove godine, a ako mi stigne posle nove godine, onda mi više ni ne treba. Zato sam rešio da uzmem stvar u svoje ruke – rekao je  Trajković reporteru Njuza koji je sa njim pešačio na jednoj deonici nedaleko od “Meka” u Velikoj Plani.

Prema proračunima koje je izveo pomoću solarnog kalkulatora naručenog sa Aliekspresa, verovatno će uspeti da stigne do sedišta Aliekspresa pre Nove godine, a ako ipak ne stigne, onda će verovatno  ostati u Kini do kineske Nove godine i tamo dočekati prelazak u 2020. godinu sa novom maskicom na telefonu.

Nenad Milosavljević

  1. Stigne to brzo iz Kine do Zemuna, dalje teško, štrajk na to ne utiče.Još ako ti staklo za ekran carine kao ekran, bez da ga otvore do kraja i zaista vide, milina

  2. cuti sine i pesaci!

  3. …U povratku, neka hvata onaj voz iz Kine…Za red voznje neka pita ministarku Zoran Hu Mihaj,valjda voz ne kasni u polasku…!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix