njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. dec. 2019

Čovek krenuo pešice u Kinu da preuzme pošiljku sa Aliekspresa

NJUZ, 10. decembar 2019, (Njuz) – Radoslav Trajković, mali preduzetnik iz Beograda, krenuo je pešice u Kinu kako bi preuzeo pošiljku koju je naručio na Aliekspresu.

Trajković se na ovaj potez odlučio zbog štrajka Pošte, jer strahuje da mu iz Kine neće stići vrlo važna pošiljka.

– Pre oko mesec dana sam naručio neverovatan predmet po još neverovatnijoj ceni. Uzeo sam odličnu novogodišnju silikonsku masku za telefon i to na popustu od čak 60 odsto. Umesto tri dolara, platio sam je nešto više od dolara. Na poleđini piše mnogo dobra fora, kaže: “Nova godina, stari ja!”, haha. Kapirate? Ništa neće da se promeni!  E, sad, pošto je Pošta stupila u štrajk, uplašio sam se da mi maskica neće stići pre Nove godine, a ako mi stigne posle nove godine, onda mi više ni ne treba. Zato sam rešio da uzmem stvar u svoje ruke – rekao je  Trajković reporteru Njuza koji je sa njim pešačio na jednoj deonici nedaleko od “Meka” u Velikoj Plani.

Prema proračunima koje je izveo pomoću solarnog kalkulatora naručenog sa Aliekspresa, verovatno će uspeti da stigne do sedišta Aliekspresa pre Nove godine, a ako ipak ne stigne, onda će verovatno  ostati u Kini do kineske Nove godine i tamo dočekati prelazak u 2020. godinu sa novom maskicom na telefonu.

Nenad Milosavljević

  1. Igor kaže:

    Stigne to brzo iz Kine do Zemuna, dalje teško, štrajk na to ne utiče.Još ako ti staklo za ekran carine kao ekran, bez da ga otvore do kraja i zaista vide, milina

  2. Djura kaže:

    cuti sine i pesaci!

  3. voya montoya kaže:

    …U povratku, neka hvata onaj voz iz Kine…Za red voznje neka pita ministarku Zoran Hu Mihaj,valjda voz ne kasni u polasku…!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *