nazad na vrh

Čovek ljut što na drive-in bankomatu ne može da naruči pomfrit

Vozač je uzalud čekao da se na ekranu pojavi pomfrit, burger ili neko piće

BEOGRAD, 12. septembar 2017, (Njuz) – Petar Knežević iz Beograda ljut je na Erste banku što na svom novom drive-in bankomatu nije uvela opciju naručivanja pomfrita. Kako saznaje Njuz, on je prethodne večeri prvi put podigao novac sa ovog bankomata, ali navodi da je ogorčen što je sve ostalo samo na podizanju novca.

– Vozio sam Novim Beogradom i taman kad sam prošao Buvljak video sam da pored puta piše drive-in bankomat, pa sam pomislio kako je to baš ono što mi treba – inače sam bio gladan, a nisam imao para kod sebe. Prvo me je malo zbunilo što se sve završava na jednom mestu, očekivao sam da će me na prvom pultu pitati glas iz aparata šta želim, na šta bih odgovorio 5.000 dinara i pomfrit, a da ću se onda odvozati do drugog pulta gde ću preuzeti novac i hranu. Ništa od ovog se, nažalost, nije desilo – započinje svoju ispovest ovaj mladić.

On kaže da je gurnuo karticu i ukucao pin, međutim sve što je video na monitoru bile su opcije vezane za podizanje novca i upit stanja na računu.

– Nigde se na ekranu nije pojavio pomfrit, burger, čak ni neko piće. Bilo mi je sumnjivo, ali sam pomislio da će možda kada podignem novac da se pojave te opcije. Gledao sam i veličinu otvora na bankomatu i pomislio kako su sigurno mali ti austrijski hamburgeri kada mogu tuda da prođu – otkriva naš sagovornik.

Petar kaže da je toliko bio ogorčen da je sutradan lično došao u ovu filijalu i da je na vratima povikao “gde je moj pomfrit”, na šta su ga ljubazni ljudi iz banke ubedili da stavi hipoteku na stan i uzme kredit za pokretanje fabrike zanatskog pomfrita.

Redakcija Njuza

  1. Da je Pera naleteo na bankomat Vojvodjanske banke verovatno bi trazio strudlu sa makom.

  2. Pomfrit ide u kompletu sa pivom!

  3. Veoma dobra ideja za prosirenje palete proizvoda i usluga bankarskog sektora..!!! Kad nas vec odrzavaju,morali bi i da nas podrzavaju i u nasim predatorskim urbanim potrebama…?!

  4. Mićko, jel ti radiš prvu? Evo ti 400 000 dinara i 7 litara ulja dopuni bankomat

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix