Za jedan dobar selfi ili fotografiju mora da se pozira bar pet minuta
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

26. apr. 2018

Čovek na treningu u teretani odradio tri serije fotografisanja za Instagram

BEOGRAD, 26. april 2018, (Njuz) – Vojin Mihajlović, tridesetogodišnji radnik obezbeđenja iz Beograda, jutrošnji trening u teretani započeo je tako što je uradio tri serije fotografisanja za Instagram.

Mihajlović je jedan od vežbača koji prate novi rastući trend u treniranju koji podrazumeva da se posle svake urađene vežbe uradi nekoliko serija fotografisanja u teretani.

– U pitanju je novi program za vežbanje, koji kod nas još nije toliko zaživeo, ali je na Zapadu trenutno pravi hit. Sastoji se u tome da uradite jednu vežbu, recimo grudi na benču, pa onda tri serije fotografisanja pred ogledalom, potom radite letenje bučicama na kosom benču, pa onda tri serije selfija i tako redom do kraja treninga. Pokazalo se da ovakvi treninzi čak do 20 odsto povećavaju napumpanost mišića i elastičnost tela – kaže Mihalović za Njuz.

To je zato što, kako nam je objasnio, za samo jedan dobar selfi ili fotografiju u ogledalu mora da se pozira bar pet minuta, promeni preko sto poza, dok se mišići konstantno naprežu kako bi telo delovalo impozantnije.

Trening koji je u svetu poznat kao “Instaworkout” i u Srbiji dobija sve više pristalica, pa su neke teretane čak odlučile da nabave i ogledala koja već imaju Instagram filtere, kako vežbači ne bi morali da gube vreme na obradu fotografija.

Nenad Milosavljević

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    U Srbiji, kao i u svim ostalim aktivnostima, delovi sa poziranjem, snimanjem i javnim objavljivanjem, će mnogo brže i lakše biti usvojeni i stavljeni u praksu od onih drugih, koje im predhode!

  2. voya montoya kaže:

    Ne mogu nadmasiti Bencinu na tradicionalnim medijima,koji svakodnevno izbacuju teret iz poslanickih bencova…Ali , vazno je ucestvovati…!!! Dok ne dobijemo Olimpijadu srpske tragedije,svi kurcima – mlate…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *