njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

24. nov. 2023

Čovek nabildovao prste na Ananasovom sajtu tokom Crnog novembra

BEOGRAD, 24. novembar 2023, (Njuz) – Mladen Petričić iz Beograda tokom novembra je osetno nabildovao kažiprst i srednji prst desne ruke. Kako saznajemo, on je svoje prste ojačao jer je po ceo dan kliktao, skrolovao i igrao gift mašinu na sajtu Ananasa.

Ovaj mladić kaže da je u početku osećao da ga bole ova dva prsta i da nije umeo da utvrdi koji je njegov uzrok.

– Bio je u pitanju manji bol, pa sam krenuo da se preslišavam da li sam se negde udario ili da nisam možda nezgodno pao. Nije to bilo u pitanju, a i bol je više delovao kao upala mišića – kaže Mladen.
Kako kaže, prvu promenu je primetio sredinom novembra.

– Dok sam prao ruke primetio sam da su mi ta dva prsta nešto jača u odnosu na ostale. Uvećala im se masa, a video sam i da su se solidno izdefinisani – otkriva ovaj mladić i kaže da se u prvi mah uplašio šta mu se dešava sa šakom, ali je ubrzo shvatio šta se desilo.

– Tokom novembra su bili veliki popusti na sajtu Ananas i više puta dnevno sam odlazio na ovaj webshop i proveravao šta je sve na akciji. Poručio sam sat, bušilicu, televizor, mikrotalasnu, deterdžent za sudove, klupu za trbušnjake, peglu, parfem, i dvanaest rolni toalet papira – otkriva Mladen.

Naš sagovornik kaže da je razmišljao kako da izjednači obim prstiju na šakama i da je rešenje našao na sajtu Ananasa odakle je poručio miš za levoruke, koji će koristiti u narednim mesecima.

  1. Pera kaže:

    Koliko košta ovakav reklamni tekst ?

  2. Milan kaže:

    Dragi moji,
    Razumem sponzorstvo, ali možete vi to elegantnije i duhovitije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *