njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. feb. 2011

Čovek naručio „masažu celog tela“, i dobio masažu

Početak je bio obećavajući

BEOGRAD, 17. februar 2011, (Njuz) – Muški magazin „Men’s health“ preneo je u poslednjem broju ispovest 39-godišnjeg muškarca, čiji identitet nije otkrio, koji je prošlog četvrtka pozvao Lepu Sašku koja je u oglasu napisala da vrši „masažu celog tela“, a od koje je dobio samo masažu.

– Nisam baš iskusan u tim stvarima, do pre pet meseci sam bio u braku. Kako od razvoda nisam imao devojku, kolega mi je predložio da u oglasima potražim ponude devojaka koje vrše „masažu celog tela“, što sam i učinio – započinje svoju ispovest muškarac.

– Nismo dugo pričali, bio sam pomalo zbunjen, ali sam je dva-tri puta pitao da li vrši masažu „celog tela“, na šta je potvrdno odgovorila. Setio sam se da se često u oglasima tog tipa spominjala fraza „galantna gospoda“, tako da sam spomenuo da sam galantan, a ona je rekla da je to moja stvar i da nema ništa protiv galantnih ljudi. Dogovorili smo se da dođe kod mene narednog dana u sedam popodne – rekao je muškarac koji je, prema pisanju časopisa, u ovom delu razgovora postao jako potresen, tako da su morali da naprave nekoliko pauza.

– Bila je prelepa, čim sam otvorio vrata uzbudio sam se. Na kratko smo popričali, nedugo zatim ležao sam na stomaku, a ona mi je masirala ramena. Činilo mi se da će to biti jedan od najlepših momenata poslednjih godina. Masirala mi je ramena i vrat neko vreme i, iako me je i to na neki način uzbuđivalo, imao sam utisak da se možda previše zadržava na tom delu. Srećom, ubrzo zatim je krenula da mi masira leđa, ali mi je postalo čudno zbog čega to radi toliko snažno, pomislio sam da pre deluje kao medicinska nego erotska masaža. Kada je konačno došla do donjeg dela leđa, samo sam čekao da mi kaže da se okrenem, pokušavao sam da joj to stavim do znanja pomeranjem kukova, ali ona me je samo masirala, sve brže i brže U nekom trenutku, kada mi je uveliko masirala listove, shvatio sam o čemu je reč, i ne znam kako sam uspeo da se ne rasplačem – završava svoju ispovest muškarac, koji je poznatom magazinu otkrio da se plaši će mu ova neprijatnost stvoriti još veću barijeru prema ženama, a da postoji i opasnost da će mu zauvek ogaditi masažu.

Časopis podseća da se prošlog meseca desio sličan incident, kada je jedan muškarac naručio „masažu sa završetkom“, koja se svela na masiranje koje završeno rečima „to je to, gotovo“.

Marko Dražić

 1. pcelarstvo kaže:

  Pa dobro, covek sta je narucio to je i dobio……
  Ako je hteo nesto drugo, trebao je da trazi na drugom mestu :)

 2. wings kaže:

  ovo ni malo nije smesno!skroz ozbiljna stvar! evo kako je jedan jadnik prosao…
  http://www.youtube.com/watch?v=FdWYXwjJhAU&feature=player_embedded

 3. M kaže:

  Skandalozno!
  Ovakvo iskustvo ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju.

 4. noisy43 kaže:

  sramota! Dotičnoj odmah oduzeti licencu.

 5. Jordan kaže:

  Nista cudno. Navikli smo da budemo izigrani na svakom koraku. Cemu ovoliko prasine oko (jos) jedne podmukle prevare?

 6. ja kaže:

  jadan :šmrc:

 7. Tetka kaže:

  Eh, propade mu tuširanje i onoliko dezodoransa… Da ne spominjemo dok je pripremio sexy muziku i intimno osvetljenje… :)))

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *