nazad na vrh

Čovek našao 20 godina star kondom u kondomatu

Gazda lokala iznenađen zašto bi neko kupio kondom iz kondomata

NIŠ, 11. novembar 2011, (Njuz) – Mladić I.A. (24) iz Niša, preksinoć je u jednom noćnom klubu u Nišu kupio kondom star tačno 20 godina. Kondom je kupio u automatu za prezervative u toaletu jednog noćnog kluba.

– Izgleda da niko nikada nije kupio kondom iz ovog automata. Ni meni do sada nije palo na pamet da tako nešto uradim, ali šta ću, takve je bila situacija – tek sam upoznao devojku, a sve trafike u blizini su bile zatvorene. Nisam imao drugu opciju – jada se I.A. novinaru našeg lista.

– Ne sećam se ko je postavio taj automat, verovatno neko od prethodnih vlasnika kluba – kaže trenutni vlasnik i menadžer M.P. – Razmišljali smo se da skinemo taj automat, ali mi se učinilo da daje toaletu malo elegancije. Stvarno mi nije palo na pamet da će neko pokušati da stvarno kupi kondom iz njega. Pogledali smo unutra, videli da je pun prezervativa, što znači da niko nikad tu nije kupio kondom pre ovog mladića.

I.A. je primetio da nešto nije u redu sa kondomom nakon što je prezervativ pukao nakon samo tri sekunde upotrebe.

– Pogledao sam omot i video da na njemu piše da je rok za upotrebu kondoma istekao pre 17 godina, što bi značilo da je proizveden negde pre 20 godina.

Povodom ovog slučaja se oglasio i Sekretarijat za zdravlje republike Srbije koji u saopštenju poručuje da kondomati stvarno lepo izgledaju u toaletima, ali da ne treba biti naivan i stvarno ih koristiti za kupovinu kondoma.

Viktor Marković

REKLAMA: Knjiga kojoj ne ističe rok upotrebe za 20 godina! Njuz.net predstavlja “Ovo nam možda nije trebalo“

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Sta je to kondom?

 2. Možda imaju neku kolekcionarsku vrednost? :D

 3. А јел има негде да испадају они од свињске бешике или од јагњеће коже?

 4. @ Ђеки: Gicovni mjehur se u Slavoserbjana zvao pušnjak, jer se napuše, pa drži vazduh, dakle iz njega ništa ne može izaći. (Nema na čemu)

 5. svasta.
  opste poznata stvar je da smo mi imuni na sve te izmisljene bolesti.

  pored toga, mnogo smo efikasniji kada smo slobodni i kada nas ne sputavaju nikakve vestacke stvorevine i barijere

 6. kako nije porasto natalitet za ovih 20 godina , izgleda da niko nista osim vlasti narod ne …..

 7. U Srbiji je i dalje najupotrebljavaniji stari dobri kontraceptiv Vadigavan a za eventualne polne bolesti varikina i živa soda.

 8. To je onaj “za svezi dah vasu devojku iz Nis”…

 9. …ово је добро, да није нашао онај од пре тридесет година кад су увезли куртоне, овај кондоме, у енормној количини, из нама пријатељске земље, па се испоставило да су нам увалили мале бројеве…

 10. Многи од нас не би данас остављали ове коментаре да су кориштени ;)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix