njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. apr. 2013

Čovek ne može da spava od glasnog hrkanja ukućana Velikog brata

Radovan kaže da se plaši da utiša TV jer bi mogao da propusti neku svađu u Velikom bratu

NOVI SAD, 16. april 2013, (Njuz) – Student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Radovan Marković već petu noć zaredom ne može da zaspi od glasnog hrkanja ukućana “Velikog brata”, saznaje Njuz.

Radovan kaže da se svake noći pred leganje nada da će ukućani ovog puta mirno spavati, ali da se to nikako ne dešava.

– Ovo je zaista prava noćna mora, osim što nije, a voleo bih da jeste jer bih onda makar spavao – rekao je student.

Kako Njuz saznaje, Radovan je probao sve moguće, kako medicinske, tako i narodne lekove za lakši san, ali ništa mu nije pomoglo protiv bučnog hrkanja ukućana u Velikom bratu.

– U jednom momentu sam čak pomislio da utišam TV, ali sam odustao jer bih u tom slučaju rizikovao da ne čujem neku svađu učesnika rijalitija – kaže Radovan i moli ljude da mu oni sami predlože kako bi mogao da izbegne njihovo hrkanje.

Student Filozofskog fakulteta je zamolio producentsku kuću “Emotion” da sledeće godine pre nego što budu zvali nove takmičare, obrate pažnju ko od njih hrče, a ko ne, ili da im barem daju neke kapi za nos, jer “još jednu godinu ovog užasa neće moći da podnese”.

Goran Mirković

 1. Tagore kaže:

  I Paul Hogan, (Crocodile Dundee), je od 1986. godine počeo da hrče:
  http://www.thelocal.ch/page/view/crocodile-dundee-star-seeks-millions-from-swiss-bank

  – Prevatio sam australijske vlasti, nisam platio porez na krokodila i celinu ušteđevine, (oko US$34 million), sam ”poklonio gladnim švajcarskim bankama” – žali se sudu Paul Hogan iz Amerike, koji ovih godina bez penzije zaudara na 80 i neku godinu starosti, dok poznatija Geraldina – Linda Kozlowski lovi krokodile.

  ”The Corner Bank in Lausanne” je usrećila i dve mlađe pripadnice švedske grupe ”Abba”, zbog čega i danas bez penzije pevaju – ”money, money, money…”

 2. Malo ja sam kaže:

  Sva sreca pa ne prde, mada su im usta puna go..ana.

 3. Ja sam kaže:

  Не могу да разумем људе, поготово младе, па још филозофе, који могу да гледају Великог Брата.
  Фарма је, бре, некако домаћа, генетски немодификована.
  Псовке су смислене, фазони порнификовани, граматика изворна.
  Када подригну тачно знаш шта су претходних дана јели, када хрчу раде то из душе, а када прде -прде боље него што певају.

 4. Misantropicus kaže:

  Ocigledno se radi o devijacijama nosa.
  Mogao bi Radovan kao dobri Srbin malo da se odvoji koji sekund od Brata i krene u skupljanje dobrovornih priloga za njihove operacije.

 5. Aca_faca kaže:

  Koliko je pao IQ nacije, kada je Vesna Vukelić – Vendi od svih ukućana postala najpametnija. Minimaksova sisata-maskota, sinonim za žensko koje se probija kroz život sisama(pardon grudima), sa manjkom inteligencije. Što je u mnogo slučaja i potvrdila, izgovarajući reči kojima nije znala značenje. Majko Srbijo, sad se svi pametni Srbi u grobu okreću!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *