njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. mar. 2012

Čovek odlučio da glasa nakon što je video predizborni plakat

Slaviša jedva čeka da da svoj glas stranci sa plakata

KRUŠEVAC, 20. mart 2012, (Njuz) – Diplomirani pravnik iz Kruševca Slaviša Tanović, koji je proteklih nedelja svim svojim prijateljima govorio da neće izaći na izbore jer nema za koga da glasa, promenio je svoje mišljenje nakon što je gradilište preko puta njegove zgrade oblepljeno predizbornim plakatima.

Slaviša kaže da je lice političara delovalo u isto vreme veoma odlučno i umirijuće, i da je predizborni slogan bio toliko obećavajuć da je istog časa kada ga je ugledao znao da će toj stranci dati svoj glas.

– Mnogi me pitaju o kojoj stranci je reč, ali kako živimo u zemlji u kakvoj živimo, ne bih o tome javno govorio i sutra rizikovao da ostanem bez posla ako na vlast dođe neka druga – kaže Slaviša.

– Ovih dana skoro svi komentarišu da im je već muka od predizborne kampanje, da su svi političari isti i da su svi već bili na vlasti. Takođe svi pričaju kako su predizborni slogani nemaštoviti i da su plakati ružni. To sam negde i ja mislio, dok nisam video ovaj. Stajao sam neko vreme naspram plakata, gledao izraz lica političara, pročitao slogan i odmah sam pomislio „pa da, to je to, ne mogu da verujem da toga svih ovih godina nisam bio svestan“ – smatra Slaviša, koji napominje da ga je oduševilo što dotična stranka želi Srbiju u Evropskoj uniji, ali i da se obračuna sa korupcijom, podigne standard građana i garantuje nova radna mesta.

Osim ovog slučaja, kako Njuz saznaje, širom Srbije naglo je porastao i broj onih koji će izaći na izbore, nakon što su pročitali Fejsbuk status nekog svog prijatelja koji je član jedne od stranaka.

Marko Dražić

 1. celtic kaže:

  Pravda za ružne plakate!!!!

  1. ljiljana kaže:

   mislim da se radi o plakatu SNS sa likom T.Nikolica
   bas nista dodati ne mogu,mozda je tu negde u pozadini i A.Vucic njegov glasogovornik kako ga ono nazva Ivan Ivanovic u svom sou DUCK (u prevodu politicar koji gubi na izborima)

   1. Blanka Kopecki kaže:

    Do sada niko nije rekao da je T.Nikolić lep ja mislim da je to mesto zauzeto za glumca i manekena tako da sam sigurna da ste pogrešili.

  2. sve vas mrzim kaže:

   smorio si više sa jednim te istim komentarom na svakom članku, ili smisli nešto novo ili nestani.

 2. ariela kaže:

  A jel to onaj plakat: Sveti Toma ubija Tadica azdahu…ne bi me cudilo da je carapana to fasciniralo…srpska posla…unisti protivnika…uz pomoc Boga…dno…

 3. Golub kaže:

  Na svakim izborima, kada uđem u onaj boks, osećam se kao na kakvom testu inteligencije – koji odgovor zaokružiti, a ne ispasti glup… pa gledam onaj listić uzduž i popreko grčeći se i znojeći…. a, svakim tenutkom mi raste želja da panično pobegnem…. i, onda, u jednom trenutku shvatim da je to trik-pitanje i da je rešenje ni jedan od ponuđenih odgovora. ;)

  1. Blanka Kopecki kaže:

   Mislim da bi izabrali pravu Vladu kada bi svi glasači prvo prošli test inteligencije.

   1. ja kaže:

    Ovi koji prolaze taj test ne glasaju.

  2. ja kaže:

   Vi iz NOPO postajete zaista ogavni s tom “praviću se da se ne reklamiram” reklamom. Pozdravite Milana Tarota :)

   1. Golub kaže:

    Ma, ne'am ti ja pojma o njihovim sloganima i aktivnosatima….
    … ovo mi je palo na pamet ‘nako… jer su likovi suludi sa idejama koliko i Njuz!

    Iskreno nisam ni politički aktivan… angažovan… ili kako se to već kaže, jer kao, tamo neki, grafički dizajnerčić nisam interesantan jer nema love u mom poslu, a mator sam da bih lepio plakate i išao na skupove podmlatka bilo koje stranke….. a i smor je sve to…. iskreno.

    Bolje da uzmes jedan dim iz moje lule.
    Pocni da kuliras…..

 4. himalajac kaže:

  Evropska unija, obracun sa korupcijom, dobar standard, nova radna mesta … zatvarajte granice Srbije, sto pre, jer ce ljudi iz citavog sveta da navale u Srbiju

 5. Spisateljica kaže:

  Da li sam ja ovde jedina shvatila da je rec o ironiji? Bravo za njuz net, po stoti put ste me nasmejali:)))

 6. srdjan kaže:

  Eee! Ljudi! Ajde da glasamo! Ovaj put ce sigurno da uspe!

  http://www.youtube.com/watch?v=aECBz2–kUk&feature=related

 7. Арса kaže:

  “Човек одлучио…” – какав је то само човек!
  :-)

 8. ja kaže:

  @Uredništvo: nešto ne vidim vest o tome kako su naprednjaci našli rešenje za problem gladi u Srbiji. Gladni samo treba da lajkuje njihovu fb stranicu, i Vučić ga vodi na ručak. Živa istina :)

 9. prof. Lazic kaže:

  plakati cine cuda

 10. sloboda(n) kaže:

  znaci upravo sam pomislio na ovak link srdjana zato bravo za komentar. a nas fildmarsal hejg bi mogao da poslusa grujicin predlog…

 11. Tetka kaže:

  У мом случају глас ће добити она партија и кандидат који највише облепе Београд, а да при томе користе лепак који се најтеже скида… :P

 12. Sasha kaže:

  Zna se koji predsednik jedne proevropske partije ima putene usne i sjaj u ocima. Za one lakoverne: Istina se ne cakli i ne sija !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *