njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. jan. 2020

Čovek otvorio prozor u stanu da malo proluftira ulicu

BEOGRAD, 3. januar 2020, (Njuz) – Janko Milićević sa Banovog brda, otvorio je danas na pola sata prozor u svojoj dnevnoj sobi, ne bi li malo proluftirao ulicu.

On kaže za Njuz da se odmah videla razlika napolju, ali da bi njegov promer morali da poslušaju i ostali naši sugrađani.

– Šetao sam svojim krajem preko dva sata i jedva sam disao. Pomislio sam kako je užasno zagušljivo napolju i da bih mogao malo da proluftiram ulicu. Došao sam u svoj stan, čije prozore tokom celog jučerašnjeg dana nisam otvarao, i osetio divan svež vazduh. Otvorio sam prozore u dnevnoj sobi i momentalno sam video kako se napolju malo razilazi smog – kaže ovaj mladić i apeluje na komšije da isto urade.

– Neverovatno mi je da su ljudi toliko sebični i da ne luftiraju ulicu. Dovoljno bi bilo da čak i svako drugi otvori prozor i već bi se lakše disalo – smatra Janko i dodaje da je zimi u Beogradu neophodno i po nekoliko puta dnevno luftirati ulicu.

– Ovom prilikom bih pozvao svoje sugrađane da reše ovaj problem, tako što će napraviti veliku promaju. To bi moglo da se reši tako što će otvoriti nekoliko prozora u Mirijevu i nekoliko prozora u Zemunu, odnosno nekoliko prozora u Borči i nekoliko prozora u Sremčici – kaže ovaj momak i dodaje da je, ako ovo ne upali, plan B da svi istovremeno duvaju u istom pravcu, ne bi li oterali štetne materije, najbolje ka Hrvatskoj.

Marko Dražić

  1. voya montoya kaže:

    A vidim ja, ubi me promaja…!

    1. Barka kaže:

      Pozivam sve Srbe da se hitno dosele u Beograd. Vlasti moraju da podignu još stanova. Još nismo ni blizu da se nazovemo Beogradski pašaluk. Ove gužve u saobraćaju su stvarno smešne, kakva smo mi to metropola pa ni sat vremena se ne izgubi u saobraćaju. Uvoz polovnih vozila iz istočne evrope mora da se omasovi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *